Răsfăț pentru fiul Melaniei Trump. „Îl acopeream cu caviar din cap până-n picioare!”

Nu e nicio surpriză că bogățașii folosesc produse mai scumpe decât omul de rând. Însă rutina extravagantă de întreținere a pielii, pe care fosta Primă Doamnă americană a avea pentru fiul ei, este opulență de-a dreptul!

image

Soția fostului președinte american, Donald Trump, a vorbit, în 2013, la ABC News, despre fiul ei și felul în care acesta a crescut. Ea susținea că Barron nu era un copil „care să poarte treninguri”, ci numai ținute formale. Melania Trump a dezvăluit, de asemenea, că prețio sul ei fiu avea o rutină înainte de culcare care ne-a lăsat pe toți cu gura căscată – copilul de numai 7 ani era uns cu cremă hidratantă cu caviar din cap până-n picioareînainte de culare, un produs de-ai mamei sale, din colecția Lord & Taylor.

„Îi dau cu crema asta din cap până-n picioare. Și îi place!”, a ținut să spună Melania despre unicul ei copil, pe care l-a protejat și răsfățat toată viața lui. „Sunt mămică 24 de ore din 24. Asta e prioritatea mea, responsabilitatea cea mai mare și cel mai important serviciu al meu”, a explicat doamna Trump în 2012, când a oferit un interviu celor de la Parenting Magazine.

Ca o adevărată leoaică, Melania Trump a sărit întotdeauna în apărarea lui Barron, mai ales când tatăl lui a devenit președintele Statelor Unite și întreaga familie a lui Donald Trump a ajuns, vrând-nevrând, în prim plan. Melaniei nu i-a plăcut nici când tatăl lui Barron a scris despre fiul său într-o postare pe rețelele sociale.

Fosta Primă Doamnă a SUA a avut întotdeauna extrem de multă grijă de fiul său, motiv pentru care a folosit un produs cosmetic extrem de scump atunci când și-a dorit să hidrateze pielea lui Barron.

Caviar Complexe C6, din colecția Melania by Melania Trump, conține caviar dintr-o fermă din Sudul Franței și Barron cu Melania au fost singurii utilizatori ai cremei respective. Colecția Melaniei aproape că a murit în fașă, a dispărut de pe piață la scurt timpul după ce a fost lansată. Și nu pentru că s-a vândut, ci din cauza unei neînțelegeri între ea și conglomeratul care o susținea financiar în lansarea colecției sale cosmetice, New Sunshine LLC.

image

Fondatorii New Sunshine LLC, Steve Hilbert și John Menard, au dat-o în judecată pe Melania, iar doamna Trump a răspuns la fel de agresiv la reacția foștilor ei colaboratori, lucru care a dus la prăbuțirea afacerii lor.

„Distrugerea brandului s-a produs deja”, a declarat Melania Trump în sala de judecată. Și avea dreptate! N-a mai rămas nimic din colaborarea celor menționați mai sus, întreaga afacere s-a dus pe apa sâmbetei. Singurul lucru bun din toată nebunia din 2013 e că fiul fostului președinte american a fost răsfățat ca nimeni altul – cu caviar provenit din sudul Franței!

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg