Miles Teller, pregătire „de armată‟ pentru rolul din Top Gun

16 iunie 2022   Viață de vedetă

Miles Teller (35 de ani) s-a pregătit temeinic pentru a-l juca pe Bradley Bradshaw, în filmul „Top Gun‟. Antrenamentele zilnice și dieta strictă s-au aflat printre sacrificiile pe care actorul le-a făcut pentru a excela pe marile ecrane. 

De peste un deceniu, Miles Teller activează în actorie. El s-a remarcat în filme, precum „Footloose‟, „Divergent‟ și „Whiplash‟, însă apariția în cea mai recentă peliculă, „Top Gun: Maverick‟, l-a adus în topul celor mai îndrăgiți actori ai momentului. Alături de Tom Cruise, Miles Teller a jucat de excepție în scenele de acțiune ale celebrului film. 

Citește și: Val Kilmer l-a „ținut la distanță” pe Tom Cruise la filmările Top Gun 

Ca să se ridice la nivelul așteptărilor, Miles Teller a muncit din greu pentru a fi într-o formă fizică de excepție. Într-un interviu, el a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut atât înainte de filmări, cât și în timpul lor. „Îmi place disciplina‟, a spus el. 

Milles Teller a fost ajutat de un nutriționist 

Actorul Miles Teller a apelat la un nutriționist care i-a întocmit un plan alimentar personalizat.

La micul dejun, el a consumat 6 ouă fierte, iar după antrenamentele sportive, Miles avea voie să consume un shake. La prânz cel mai mult i-a plăcut să consume pui cu broccoli și cartofi, iar la cină, el a mâncat pește sau friptură.

A renunțat la consumul de bere 

El a exclus în totalitate consumul de bere, o plăcere pe care actorul o avea, în trecut. „Consumul de bere favorizează acumularea grăsimii abdominale. De asemenea, contribuie la apariția anxietății și influențează apariția problemelor de odihnă‟, relatează „Eatthis‟. 

Vezi și: Alimentele pe care Jennifer Lopez le consumă. O dată pe săptămână, liber la dulciuri

Actorul a fost nevoit să renunțe și la pizza, însă când filmările s-au terminat, nu a ezitat să se răsfețe cu mâncare de tip fast-food. 

Sursă foto: Shutterstock, Sursă video: Youtube 

Mai multe