Val Kilmer l-a „ținut la distanță‟ pe Tom Cruise la filmările Top Gun

În noul film „Top Gun: Maverick‟, Tom Cruise (59 de ani) și Val Kilmer (62 de ani) sunt buni camarazi. În realitate, lucrurile nu au stat mereu la fel de bine, pentru că Val Kilmer a avut un moment când a preferat să „îl țină la distanță‟ pe colegul său de platou. 

image

„Top Gun: Maverick‟ este poate cel mai așteptat film al anului, care a întrecut toate recordurile în box office-ul mondial. Fanii nostalgici au ocazia să privească continuarea primului film, „Top Gun‟, lansat cu mare succes în anul 1986, în Statele Unite ale Americii.

Protagonistul este nimeni altul decât Tom Cruise, în rolul locotenentului Pete Mitchell, cu nume de cod „Maverick‟. În filmul din 1986, Maverick avea un rival important, pe „Iceman‟, personaj jucat de Val Kilmer. Iceman apare și în cel mai nou film, însă cu sentimente mult mai bune față de Maverick.  

Ce s-a întâmplat la filmările primului „Top Gun‟

Pentru a putea intra în rolul personajului, la filmările primului „Top Gun‟, Val Kilmer a preferat să îl „țină la distanță‟ pe Cruise. Acesta era un fel de exercițiu prin care încerca să își facă personajul să pară cât mai realist: „Am încercat să îl joc cât mai realist, cu putință. Această obsesie a perfecțiunii m-a făcut arogant. Am jucat, în mod intenționat, rivalitatea dintre personajul lui Tom și al meu și în afara ecranului ‟, a spus actorul.

Val Kilmer a recunoscut că această strategie l-a ajutat să îl joace cât mai bine pe Iceman, însă nu a uitat să îi fie prieten lui Cruise: „A fost distractiv să punem în joc conflictul dintre personajele noastre. Dar în realitate, întotdeauna m-am gândit la Tom ca un prieten și mereu ne-am susținut unul pe celălalt‟, a mărturisit Val Kilmer.

Citește și: AUDIO După ce a învins cancerul, Val Kilmer își recapătă vocea cu ajutorul inteligenței artificiale. Cum sună? 

Mai mult decât atât, actorul i-a lăudat profesionalismul de care a dat dovadă Cruise: „Din prima zi, se concentra asupra unui obiectiv unic: să devină cel mai mare erou de acțiune din istoria filmului. A petrecut multe ore perfecționându-se. Dărurirea lui a fost admirabilă. Desigur, cel mai admirabil este să și-a atins scopul‟, a continuat actorul. 

Val Kilmer apare în continuarea „Top Gun‟, în ciuda diagnosticului primit în anul 2017: cancer la gât, o afecțiune care i-a afectat vocea.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg