Mirela Vaida, adevărul despre fotografia în care apare goală în cadă: ”Soţul era plecat şi...”

4 decembrie 2019   Viață de vedetă

Mirela Vaida este, fără doar şi poate, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Se mândreşte cu o carieră de succes şi cu o familie frumoasă, dar şi cu o soacră de poveste.

Recent, Mirela Vaida a făcut publică o fotografie în care apare goală, în cadă, iar toţi au fost surprinşi de apriţia ei. Ea a ţinut, însă, să facă public totul despre fotografia inedită.

“Eu şi soacră-mea suntem nişte fete de gaşcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gaşcă. Aşa că, ce a zis ea de dimineaţă, eu fiind foarte stresată şi nedormită?

Antonia, în lacrimi din cauza despărţirii de Alex Velea: "Îmi este super dor de el şi îi simt lipsa!"

Soţul meu era plecat, cei mici la grădiniţă, iar cel mai mic dormea. Şi soacră-mea zice: Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă?”, a spus Mirela Vaida, la „Acces Direct”.

“Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce aţi văzut în păhărel şi ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Şi tot soacră-mea mi-a făcut şi poza! Şi eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, a mai povestit Mirela Vaida.

Cum a slăbit Adela Popescu după ce a devenit mamă. Ingredientul la care a renunţat pentru a topi kilogramele în plus

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru, căruia i-a dăruit trei copii, cel mai mic având doar câteva luni. 

Mai multe