O actriță cunoscută și-a lansat o carte cu fantezii sexuale. „Mă simt foarte confortabil să…”

11 septembrie 2024   Viață de vedetă

Are o carieră de mare succes la Hollywood, dar asta n-a împiedicat-o să facă valuri cu cartea controversată publicată recent. Despre ce vedetă e vorba?

Gillian Anderson, starul serialului „Dosarele X”, ne-a luat pe toți prin surprindere cu cel mai nou proiect al ei. Inspirat de cartea „My Secret Garden”, a lui Nancy Friday, publicată în 1973, actrița de 56 de ani a rupt gura târgului cu „Want”, o adunătură de fantezii sexuale ale femeilor de pretutindeni.

Vedeta de la Hollywood susține, în campania ei de promovare a cărții, că se simte „extrem de confortabil” să vorbească despre intimitate, motiv pentru care i s-a părut mai mult decât potrivit să scoată pe piață o „culegere” de scrisori anonime primite de la femei din întreaga lume, care și-au expus cele mai îndrăznețe fantezii sexuale.  

Stând de vorbă cu cei de la BBC, actrița a dezvăluit că volumul „Want” a fost lansat săptămâna trecută, pe 5 septembrie, și conține o fantezie despre „o partidă de sex foarte senzuală și fierbinte” cu nimeni altul decât cântărețul și actorul Harry Styles.

Altă fantezie are de-a face cu o nuntă care nu s-a mai întâmplat din cauza unor complicații… intime ale unuia dintre miri, care ajung să-și consume relația chiar în biserică, lângă altar.

Gillian Anderson le încurajează pe femei să fie sincere și deschise despre viața lor sexuală: „Ceea ce m-a interesat cel mai mult a fost bucuria pe care au simțit-o aceste femei să scrie ceea ce au scris, să se deschidă atât de mult încât să ajungă să se cunoască pe ele însele mai bine. Până la urmă, nu e cartea mea. Este cartea fiecărei femei care a contribuit la realizarea ei”, a conchis actrița.

Cartea cuprinde fanteziile a 174 de femei, iar Gillian se numără printre ele. Însă cea care a fost votată în 1996 „Cea mai sexy femeie din lume” a recunoscut că s-a chinuit să-și scrie cea mai arzătoare dorință sexuală pentru cartea care face acum vâlvă la Hollywood.

„Simpla descriere în cuvinte a imaginii care era în mintea mea de ceva timp m-a făcut să-mi dau seama că eram destul de timidă în această privință”, a ținut să precizeze vedeta care a devenit scriitoare la 56 de ani.

foto - Shutterstock

Mai multe