Selena Gomez nu poate face copii! „Mi-aș rișca viața...”

Vedeta americană a făcut un anunț care a luat întreaga lume prin surprindere – nu poate face copii. Care este motivul pentru care actrița și cântăreața nu poate duce o sarcină până la capăt?

image

Selena Gomez a dezvăluit, în „Vanity Fair”, că se află în situația în care trebuie să „jelească” incapacitatea ei de-a deveni mamă în mod natural. „Nu am mai spus asta niciodată până acum…”, și-a început vedeta de 32 de ani confesiunea. „Dar, din păcate, nu-mi pot ține în propriul pântec copiii mei!”, a conchis aceasta.  

„Am multe probleme medicale care mi-ar pune viața în pericol. Pe a mea și pe cea a copilului meu. Această veste a venit ca un șoc pentru mine și a trebuit să-mi deplâng soarta pentru o vreme”, a continuat Selena pe același ton grav.

Cu toate că nu-și poate naște propriii copii, Gomez are la dispoziție alternative pentru a cunoaște la un moment dat maternitatea și-și dorește să devină mamă în anii care vin. „Nu e modul în care am visat să devin vreodată mamă. Credeam că voi deveni mamă așa cum devin mame și alte femei”, a explicat vedeta.

„Acum sunt împăcată cu acest lucru. Mă simt binecuvântată că există oameni minunați pe lumea asta care sunt dispuși să fie mame surogat sau să-și ofere copiii spre adopție, variante care sunt niște posibilități minunate pentru mine. Eu mă număr printre acele persoane care de-abia așteaptă să devină mame! De-abia aștept să văd cum va fi acest drum pentru mine, cu toate că nu va fi calea clasică spre maternitate”, a adăugat Selena Gomez.

„Până la urmă, nu-mi pasă cum voi deveni mamă. Acel copil, fie că va veni pe lume prin surogat, fie că va fi adoptat, va fi al meu! Va fi copilul meu!”, a ținut să precizeze fosta iubită a lui Justin Bieber, care a devenit de curând tată pentru prima dată în viață.

Selena își dorește copii încă de pe vremea când era singură și nu-l întâlnise încă pe iubitul ei de-acum, producătorul muzical Benny Blanco. „Înainte de-a fi în relația în care sunt acum, am stat singură timp de cinci ani, nu făcusem în acea perioadă nimic altceva decât să am câteva întâlniri amoroase și atât. Eram împăcată cu acest lucru, însă mi-am dorit chiar și atunci o familie. E cel mai important lucru pentru mine!”, a adăugat Gomez.

Vedeta nu poate duce o sarcină până la capăt din cauza tratamentului pe care-l face pentru tulburarea ei bipolară, care ar interfera cu sarcina. În 2013, Selena a fost diagnosticată cu lupus și, patru ani mai târziu, a făcut un transplant de rinichi.

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg