O tânără a crezut că a făcut dragoste cu iubitul ei, însă dimineaţa a avut un şoc: "A fost o imagine înfricoşătoare”

6 decembrie 2018   Viață de vedetă

O studentă de 20 de ani din SUA a împărtăşit lumii experienţa traumatizantă prin care a trecut în urmă cu un an, după ce tânărul care a violat-o pretinzând că  este iubitul ei a fost achitat de instanţă.

Tânăra a povestit că a adormit în patul din camera de cămin a iubitului ei într-o seară. S-a trezit atunci când a fost luată în braţe, crezând că în acest timp este tot iubitul ei. 

De fapt, lângă ea se pusese Ward. După un mic preludiu, a povestit tânăra, cei doi au întreţinut relaţii sexuale. În tot acest timp, fata nu i-a văzut faţa bărbatului.

Adevărul a ieşit la iveală cânt tânăra s-a ridicat din pat şi i-a văzut faţa: „Îmi amintesc că rânjea la mine. A fost o imagine înfricoşătoare”.

Citeşte şi: Boala care ţine la distanţă dorinţa de sex

Tot în acea seară, tânăra i-a trimis un mesaj prietenei ei: „Mă simt violată. Simt că este greşit (n.r. ce s-a întâmplat). Însă nu ştiu dacă este şi ilegal”. 

În luna februarie, Abigail l-a acţionat în judecată pe Donald, dar după doar două zile de testimoniale şi câteva ore de deliberare, bărbatul a fost achitat pentru faptele sale.

Nu este prima oara când se întâmplă ca un caz de genul acesta să fie achitat. Potrivit legilor cu privire la viol, ce a făcut bărbatul nu poate fi considerat viol, deşi chiar el a recunoscut în faţa autorităţilor că singurul motiv pentru care Abigail a întreţinut relaţii sexuale cu el a fost pentru că a reuşit să o păcălească. 

Sursă: buzzfeed

Mai multe