Cele mai sexy femei din lume

1 46687 original jpg jpeg

Sunt tinere,frumoase şi au o mulţime de admiratori. Iată-le pe primele 10 cele mai sexy femei într-un top realizat de o revistă britanică în urma unui sondaj tradiţional.

Şi chiar dacă anul viitor topul va arăta cu totul altfel, frumoasele momentului sunt:

Locul 10: Freida Pinto

Manechinul din Bombay şi-a făcut debutul în cinematografie cu Slamdog Millionaire,filmul premiat cu Oscar anul trecut. În vârstă de 24 de ani,Freida a fost nominalizată pentru premiile BAFTA. A prezentat emisiuni de televiziune şi a jucat în reclame pentru maşini.

Locul 9: Anna Friel

Actriţa britanică de 32 de ani îţi datorează faima filmelor în care a jucat:„Pushing Daisies”,„The Tribe” şi „Land of the Lost”.

Locul 8: Kristin Kreuk

Numele ei nu-ţi spune probabil nimic. Însă după faţă s-ar putea să ţi se pară cunoscută. Cel mai probabil,actriţa se află pe această poziţie datorită rolului său din „Smallville”. Pe lângă apariţiile cinematografice,ea a mai apărut şi în câteva videoclipuri.

Locul 7: Elisha Cuthbert

A devenit cunoscută datorită serialului de televiziune „24”. Actriţa de 27 de ani mai poate fi văzută în „The Six Wives Of Henry Lefay” şi „The Girl Next Door”.

Locul 6: Adriana Lima

Supermodelul brazilian prezintă creaţii vestimentare ale celebrelor case de modă de zece ani. S-a căsătorit anul acesta de Ziua Îndrăgostiţilor şi militează pentru drepturile orfanilor.

Locul 5: Keeley Hazell

Britanica de 22 de ani ia lecţii de actorie şi are propria agenţie de modele. La 16 ani a părăsit şcoala şi a lucat ca şi coafeză. La 17 ani a câştigat un concurs de modele şi de atunci cariera ei este într-o ascenciune rapidă. În anii anteriori s-a clasat pe locuri fruntaşe în acest top.

Locul 4: Britney Spears

În mod surprinzător,superstarul a reuşit să revină în atenţia tuturor,deşi multi nu-i mai dădeau vreo şansă. După ce a ieşit din mariajul zbuciumat,cântăreaţa arată aproape la fel ca în perioada ei de glorie.

Locul 3: Jessica Alba

Campioana din 2007 revine în top 3. Jessica este una din răsfăţatele competiţiilor de acest gen, aflându-se mereu pe locurile fruntaşe ale topurilor. Şi de ce n-ar fi aşa? Este actriţă de succes,mămică şi soţie. Chiar are tot ce îşi poate dori!

Locul 2: Megan Fox

Câştigătoarea de anul trecut nu este încă pregătită să părăsească topul celor mai sexy femei. A devenit cunoscută datorită succesului înregistrat de filmul "Transformers". Deşi a fost acuzată de Angelina Jolie că o copiază,tânăra actriţă are o armată de fani care o consideră o femeie foarte sexy.

Locul 1: Cheryl Cole

Este membră a trupei Girls Aloud,dar nu asta a propulsat-o în fruntea clasamentului. Ea a devenit una dintre cele mai cunoscute britanice după ce a început să prezinte emisiunea de televiziune „The X Factor”. Este apreciată pentru stilul său vestimentar,admirată pentru silueta fără cusur şi invidiată pentru pielea ei perfectă.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg