Oprah Winfrey, jignită la televizor: „De ce ești atât de grasă?‟

2 iulie 2024   Viață de vedetă

Oprah Winfrey (70 de ani) a povestit recent cum a fost pusă într-o ipostază jenantă în timpul unei apariții televizate. Complexată de greutatea ei, Oprah a fost întrebată: „De ce ești atât de grasă?‟. 

De-a lungul vieții sale, jurnalista Oprah Winfrey s-a confruntat cu fluctuații de greutate, iar de fiecare dată când a încercat programe de exerciții fizice și diete, ea a ales să împărtășească experiențele ei cu publicul, inclusiv când a obținut rezultatele dorite sau când planurile sale au eșuat. 

Citește și acest articol: Oprah Winfrey are o nouă siluetă. Cum a reușit să slăbească de data aceasta 

Acum, Oprah Winfrey a dezvăluit că a fost pusă într-o ipostază jenantă în timpul unei apariții televizate după ce o prezentatoare TV i-a spus că este „grasă‟. 

Oprah Winfrey: „Pur și simplu, îmi plac chipsurile‟

Invitată recent într-un podcast, Oprah Winfrey a spus că au existat multe momente când a crezut că greutatea i-a pus piedici în carieră. Inclusiv în anul 1985, când spera să obțină un rol în celebrul film „The Color Purple‟. Pe atunci, ea a fost invitată de Joan Rivers în emisiunea „Tonight Show‟ să discute despre cariera ei actoricească, însă discuția s-a îndreptat în jurul greutății sale:

„Joan Rivers s-a întors către mine și m-a întrebat: «de ce ești atât de grasă?»‟, a povestit Oprah Winfrey. „Acest lucru se întâmpla la Televiziunea Națională. Nu știam cum să gestionez situația și i-am spus: «Oh, pur și simplu, îmi plac chipsurile, Joan.»‟ 

Oprah și-a continuat povestea spunând că Joan Rivers, care a murit în anul 2014, i-a spus ferm: „Să-ți fie rușine. Trebuie să slăbești 7 kilograme!‟. 

La vremea aceea, Oprah Winfrey a fost de acord cu gazda emisiunii, așa că și-a propus să slăbească cele 7 kilograme, așa cum Joan Rivers a îndemnat-o, dar nu a reușit: 

„Mi s-a spus la Televiziunea Națională. Iar eu credeam că trebuie să accept. Să accept pentru că ar trebui să-mi fie rușine. Desigur, nu am slăbit cele 7 kilograme. Am mâncat până când m-am mai îngrășat încă 5.‟, a povestit ea. 

În cele din urmă, când renunțase să mai spere la apariția în filmul „The Color Purple‟, ea a fost sunată de producător și a aflat că a primit rolul Sofiei, care, de altfel, i-a adus și o nominalizare la Premiul Oscar: „Aceasta a devenit cea mai mare lecție a vieții mele. Să fac tot ce pot, să muncesc cât pot de mult‟, a spus Oprah. 

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe