Oprah Winfrey are o nouă siluetă. Cum a reușit să slăbească de data aceasta

Vedeta de televiziune, Oprah Winfrey, arată mai bine ca niciodată! Recent, a participat la un eveniment, unde și-a expus noua siluetă, iar noi îți dezvăluim cum a reușit de data aceasta să piardă în greutate. 

image

Duminica trecută, Oprah Winfrey a uimit publicul cu aspectul său impecabil, când a apărut pe covorul roșu la cea de-a treia gală anuală a Muzeului Academiei de Film din Los Angeles. 

La eveniment, Oprah a ales să poarte o rochie mov strălucitoare, marca Dolce & Gabbana, și accesorii elegante (vezi foto mai jos!). Ceea ce putem remarca este că miliardara se află într-o formă fizică de excepție, deoarece a reușit să slăbească considerabil, și dacă până la vârsta de 69 de ani, ea a încercat mai multe diete, acum pare că a găsit cheia siluetei perfecte. Cum a reușit Oprah Winfrey să slăbească? 

Citește și: Oprah Winfrey și Sharon Osbourne, printre vedetele trecute de 60 de ani, care arată impecabil. Care este secretul lor? 

image

Cum a slăbit Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a reușit să slăbească prin consumul de Ozempic, care este, de fapt, un tratament indicat pentru adulții cu diabet de tip 2. Dacă în trecut ea le recomanda urmăritorilor să îi încerce dietele, de această dată, vedeta de televiziune nu susține administrarea de Ozempic.

În luna septembrie, ea spunea: „Nu știu dacă există o altă persoană publică care să îi fie comentate atât de mult luptele cu pierderea în greutate. Unul dintre lucrurile pentru care îmi este atât de rușine este acest medicament. Treceam printr-o intervenție chirurgicală la genunchi și am simțit că trebuie să fac asta singură (să slăbească), pentru că acest medicament va fi cea mai ușoară cale”, scrie „Mirror”.   

Citește și: Ce este Ozempic, pastila care topește kilogramele vedetelor 

Ce alte vedete au apelat la acest medicament

Oprah Winfrey nu este singura vedetă de la Hollywood care a reușit să scape de kilogramele în plus cu Ozempic. Inclusiv Amy Schumer și Jameela Jamil au încercat acest medicament!

În ciuda efectelor vizibile, specialiștii în sănătate nu recomandă consumul de Ozempic, deoarece poate avea efecte adverse asupra sănătății și avertizează că trebuie să fie folosit doar de cei care suferă de diabet, în urma unei prescripții medicale

Sursă foto: Instagram @oprahwinfrey  



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg