Oprah Winfrey are o nouă siluetă. Cum a reușit să slăbească de data aceasta

Vedeta de televiziune, Oprah Winfrey, arată mai bine ca niciodată! Recent, a participat la un eveniment, unde și-a expus noua siluetă, iar noi îți dezvăluim cum a reușit de data aceasta să piardă în greutate. 

image

Duminica trecută, Oprah Winfrey a uimit publicul cu aspectul său impecabil, când a apărut pe covorul roșu la cea de-a treia gală anuală a Muzeului Academiei de Film din Los Angeles. 

La eveniment, Oprah a ales să poarte o rochie mov strălucitoare, marca Dolce & Gabbana, și accesorii elegante (vezi foto mai jos!). Ceea ce putem remarca este că miliardara se află într-o formă fizică de excepție, deoarece a reușit să slăbească considerabil, și dacă până la vârsta de 69 de ani, ea a încercat mai multe diete, acum pare că a găsit cheia siluetei perfecte. Cum a reușit Oprah Winfrey să slăbească? 

Citește și: Oprah Winfrey și Sharon Osbourne, printre vedetele trecute de 60 de ani, care arată impecabil. Care este secretul lor? 

image

Cum a slăbit Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a reușit să slăbească prin consumul de Ozempic, care este, de fapt, un tratament indicat pentru adulții cu diabet de tip 2. Dacă în trecut ea le recomanda urmăritorilor să îi încerce dietele, de această dată, vedeta de televiziune nu susține administrarea de Ozempic.

În luna septembrie, ea spunea: „Nu știu dacă există o altă persoană publică care să îi fie comentate atât de mult luptele cu pierderea în greutate. Unul dintre lucrurile pentru care îmi este atât de rușine este acest medicament. Treceam printr-o intervenție chirurgicală la genunchi și am simțit că trebuie să fac asta singură (să slăbească), pentru că acest medicament va fi cea mai ușoară cale”, scrie „Mirror”.   

Citește și: Ce este Ozempic, pastila care topește kilogramele vedetelor 

Ce alte vedete au apelat la acest medicament

Oprah Winfrey nu este singura vedetă de la Hollywood care a reușit să scape de kilogramele în plus cu Ozempic. Inclusiv Amy Schumer și Jameela Jamil au încercat acest medicament!

În ciuda efectelor vizibile, specialiștii în sănătate nu recomandă consumul de Ozempic, deoarece poate avea efecte adverse asupra sănătății și avertizează că trebuie să fie folosit doar de cei care suferă de diabet, în urma unei prescripții medicale

Sursă foto: Instagram @oprahwinfrey  Recente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg