Pe ce și-a cheltuit Nicolas Cage banii: o bucată de meteorit, o casă bântuită și șerpi periculoși

2 ianuarie 2023   Viață de vedetă

Nicolas Cage (58 de ani) a fost cândva unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, cu o avere de 150 de milioane de dolari. Totuși, începând cu anul 2009, averea lui a început să scadă, până a ajuns să aibă în conturi doar 25 de milioane de dolari. Pe ce și-a cheltuit banii? 

În anul 2009, Nicolas Cage s-a trezit în pragul falimentului, fiind nevoit să plătească taxe de peste 14 milioane de dolari. Totuși, acest eveniment nefericit nu i-a schimbat obiceiul de a cheltui sume impresionante. De pildă, el a scos din buzunar, pentru o ediție originală de benzi desenate cu Superman, suma de 150.00 de dolari. Ulterior, Cage a declarat că un bărbat a intrat în locuința lui și i-a furat colecția. 

Peste 80.000 de dolari a scos din buzunat pentru un șarpe cu două capete și aproximativ 300.000 de dolari pentru doi șerpi extrem de periculoși. Când i-a achiziționat, Cage știa că veninul șerpilor poate să ucidă instant, însă în cele din urmă, la insistențele vecinilor, actorul a renunțat la micii săi prieteni. 

O altă ciudățenie de pe lista achizițiilor lui Nicolas Cage ar fi o casă, despre care se zice că ar fi bântuită. Conacul, care datează din secolul al XVIII-lea, i-ar fi aparținut anterior unui ucigaș în serie, cunoscut pentru că tortura oamenii. 3,4 milioane de dolari a scos actorul din buzunar pentru această locuință, potrivit „Vanity Fair”. 

Bani mulți a cheltuit și pe un craniu de dinozaur, care ar fi avut între 70 și 96 de milioane de ani. Craniul l-ar fi costat pe Nicolas Cage aproximativ 276.000 de dolari. Totuși, în anul 2014, Nicolas Cage a fost obligat de către autoritățile mongole să returneze craniul, iar în urma acestei întâmplări, actorul nu și-ar fi primit banii înapoi.

Deținerea unui craniu antic de dinozaur nu a fost suficient pentru Nicolas Cage, care a decis să cumpere și o bucată de meteorit de pe Marte, veche de trei milioane de ani. Potrivit „Love Money”, această achiziție l-a costat 25.000 de dolari. Iar dacă nici asta nu te-a surprins, află că actorul a plătit între 20.000 și 61.000 de dolari pentru construirea propriului mormânt în formă de piramidă.  

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe