Nicolas Cage, întâlnire de gradul zero cu un intrus. Ce făcea bărbatul dezbrăcat în casa actorului?

2 nicolas cage shutterstock 204048664 jpg jpeg

Starul hollywoodian are o carieră strălucitoare, din care nu lipsesc filme precum "Face/Off", "The Rock" şi seria "National Treasure" şi numeroase premii ca Oscarul, Globul de Aur şi Screen Actors Guild, toate primite pentru rolul său remarcabil din "Leaving Las Vegas" (1996).

În spatele camerelor de filmat, Cage a dus o viaţă la fel de palpitantă ca-n filmele în care a apărut. A fost însurat de cinci ori şi are doi copii, pe muzicianul Weston, conceput cu fosta iubită Christina Fulton, şi pe Kal-El, provenit din mariajul cu Alice Kim. Iar acum, în ianuarie, actorul şi actuala lui soţie, Riko Shibata, au anunţat că urmează să devină părinţi. Ca în cazul multor staruri de calibrul său, viaţa lui Nicolas e de mare interes pentru presă şi publicul larg. Chiar şi pentru intruşi...

În mod ironic, în 2011, chiar înainte de lansarea filmului "Trespass" (care avea ca subiect intrarea în forţă în casa cuiva), Nicolas Cage a dezvăluit că a avut o întâlnire stranie cu un intrus chiar acasă la el. Şi, pe cât de amuzant pare totul, pentru vedetă întregul episod a fost cât se poate de înfricoşător.

Ce s-a întâmplat mai exact?

Vorbind despre acest moment memorabil din viaţa lui, Cage a declarat următoarele: “Era 2 dimineaţa. Locuiam în Orange County la acea vreme şi dormeam lângă soţia mea, în timp ce fiul meu de doi ani, Kal-El, dormea în camera alăturată. La un moment dat, am deschis ochii şi am văzut un bărbat dezbrăcat, purtând doar geaca mea de piele, care mânca Fudgesicle în faţa patului meu…”

Actorul a mai vorbit despre acel incident în 2020, pentru Extra: “Ştiu că pare amuzant, dar a fost terifiant de-a dreptul!”. Nicolas a precizat că nu l-a atacat fizic pe intrusul din casa lui, ci doar prin “judo verbal”: “I-am spus să iasă din casa mea. Iar omul chiar asta a făcut.” Cage a ţinut să adauge că nu a depus plângere împotriva intrusului său pentru simplul motiv că acesta suferă de tulburări psihice şi nu ştie ce face.

Foto - ShutterstockRecente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg