Nicolas Cage, la un pas de tragedie. Cum era să îşi piardă viaţa pe platourile de filmare

1 nicolas cage jpg jpeg

Pe Nicolas Cage îl ştim din filmele de acţiune, în care a jucat fără cusur. Însă cum orice lucru măreţ poate să vină la pachet cu multe sacrificii, actorul nu a fost lipsit pe platourile de filmare de evenimente mai puţin fericite. Într-unul din filmele în care a jucat, el a fost chiar la un pas să îşi piardă viaţa.

Pe platourile de filmare ale viitorului film, „Butcher’s Crossing‟, un western care urmează să fie lansat anul acesta, excentricul actor Nicolas Cage a avut parte de o experienţă mai puţin plăcută, cu unul dintre animalele care se aflau la filmări. Actorul a povestit la o masă deschisă, pentru The Hollywood Reporter, cum era să îşi piardă viaţa din cauza unui cal, pe nume Rain Man: „Cel puţin tu ai lucrat cu cai drăguţi!‟, i-a spus Cage actorului Jonathan Majors, cel care a lucrat cu astfel de animale, în mai multe filme de pe Netflix.

Cum era să îl omoare Rain Man pe Nicolas Cage

În discuţia pe care a avut-o cu Jonathan, Cage a continuat să povestească întâmplarea de la filmările „Butcher’s Crossing‟: „Calul meu, din Butcher’s Crossing, numit Rain Man a tot încercat să mă doboare. A vrut să mă dea cu capul de pereţi. Am încercat să cobor, să fiu drăguţ cu el, iar el mă dădea cu capul de tot. Nu a fost distractiv. Întotdeauna am avut experienţe bune cu animalele. Am avut experienţe grozave cu caii, dar Rain Man chiar a vrut să mă omoare‟, a declarat el.

Nicolas Cage: „Am o tulburare de stres post-traumatic‟

Pentru „Butcher’s Crossing‟, Nicolas Cage a lucrat cu Gabe Polsky, unul dintre cei mai importanţi directori de film, de la Hollywood: „Sunt atât de bucuros că am făcut parte din acel film... Dar i-am spus lui Gabe: Gabe, eu nu mă mai urc pe cal! Apoi, unul din nativii americani de pe platourile de filmare, a spus: Oh, Nic doar o să coboare de pe cal. Vom merge mai departe!

Aşa că m-am ambiţionat, m-am urcat pe cal şi, literalmente, din nou, încerca să mă arunce. Am spus: asta este! Asta a fost ultima mea lovitură şi am făcut-o aproape la fel ca o cascadorie. Aproape m-a omorât la ultima lovitură. După cum vă puteţi da seama, am o tulburare de stres post-traumatic de la calul Rain Man‟, a povestit Cage. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg