Poți să crezi că are 76 de ani? Starul telenovelelor Susan Lucci era să facă infarct acum patru ani!

9 februarie 2023   Viață de vedetă

Actrița din producții hollywoodiene precum „Dallas” și „Anastasia” pare că nu îmbătrânește deloc! Arată minunat în ciuda greutăților întâmpinate...

Pe 7 februarie, Susan a postat un prim plan cu ea pe Instagram, care a strâns numeroase laude la adresa felului în care arată. Actrița de-abia dacă are câteva riduri, iar zâmbetul ei larg și cuceritor a fost apreciat îndelung de fanii vedetei. Optimismul lui Lucci este cu atât mai lăudabil cu cât vedeta a trecut printr-o mare încercare anul trecut, când și-a pierdut sufletul pereche, pe soțul ei de 53 de ani, Helmet Huber.

În cursul zilei de ieri, actrița a stat de vorbă cu cei de la revista People, cărora le-a povestit, cu sinceritate și emoție, despre infarctul pe care era cât pe ce să-l facă acum patru ani, când s-a trezit cu niște dureri crâncene în piept. Întregul episod a luat-o prin surprindere pe vedeta care este adepta stilului de viață sănătos.

„Prietenii soțului meu s-au uitat la mine și mi-au spus că știau ce mănânc eu de obicei – salate – în timp ce ei fumează și beau alcool”, a început diva hollywoodiană să povestească. „Știam că bolile de inimă sunt cauza principală de deces în rândul femeilor, însă asemenea informație mi-a intrat pe o ureche și mi-a ieșit pe alta”, a dezvăluit cea care a devenit ulterior imaginea Asociației American Heart.

„Dar acum înțeleg mult mai bine tot. Chiar și cardiologul meu mi-a zis că n-ar fi crezut posibil ca el să devin vreodată un pacient cu probleme la inimă”, a continuat să povestească vedeta serialului american „All My Children”, în care a apărut din 1970 până în 2011.

Întrebată dacă e pregătită să iasă în oraș cu alt bărbat, celebra văduvă a răspuns cu lacrimi în ochi: „Nu, nu sunt pregătită. N-au trecut decât 10 luni...”. Lucci și Huber s-au căsătorit în 1969, aveau doi copii împreună și un nepot. Soțul actriței s-a prăpădit în martie 2022, în Long Island, New York, la vârsta de 84 de ani.   

„Mi-e dor de el și el merită să-mi fie dor de el. A fost cu adevărat marea dragoste a vieții mele”, a declarat actrița care nu poate uita toate calitățile fostului ei soț – bunătate, umor, deșptepăciune și un accent irezistibil.

„Pierderea lui Helmut e simțită intens de toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit”, a declarat reprezentantul actriței în People. „A fost un soț, tată, bunic și prieten extraordinar”, a conchis acesta.

Foto - Instagram

Mai multe