Beyoncé n-a ajuns la timp la premiile Grammy, pentru că a rămas blocată în trafic!

Se întâmplă și la case mai mari! Nu numai traficul din București sau din orașele mari dă oamenilor bătăi de cap, ci și cel din Los Angeles, pentru că a împiedicat-o pe Beyoncé să ajungă la timp la ceremonia Grammy pentru a-și ridica premiul.

image

O fi ea o divă, dar nici chiar atât de înfumurată, încât să întârzie la evenimente. Mai ales la unul atât de important în cariera ei, în cadrul căruia a devenit „Cel mai premiat artist din istoria galei Grammy”.  

Beyoncé a pierdut primul ei premiul Grammy din timpul ceremoniei din 2023, care a avut loc ieri, pe 5 februarie, iar motivul e… cât se poate de lumesc. N-a ajuns la timp, mașina ei rămânând blocată în trafic!

Când interpreta hitului „Break My Soul” a primit premiul pentru „Cel mai bun cântec R&B”, Terius Nash și Nile Rodgers au fugist spre scenă pentru a primi premiul în numele ei. Diva nu era nicăieri de găsit. Nash a mulțumit audienței, iar Trevor Noah a ținut să explice situația stânjenitoare.

„Pe bune, că Beyoncé e pe drum! Avantajul organizării galei Grammy în Los Angeles e că toată lumea e aici, dezavantajul organizării evenimentului în LA este traficul de-aici…”, a dezvăluit acesta după ce trecuse deja o jumătate de oră din eveniment.   

Lipsa vedetei e cu atât mai ciudată cu cât Beyoncé ajunsese la egalitate cu George Solti pentru cele mai multe premii Grammy câștigate din toate timpurile. Ne-am gândit cu toții că diva ar fi putut face un efort tocmai pentru ca asemenea lucru să nu se întâmple - să nu lipsească de la acordarea premiului care a adus-o în situația de-a egala performanța lui Solti, aceea de a deține 31 de altfel de premii.

image

Toată lumea se uita după Beyoncé la eveniment, mai ales că erau convinși că vedeta trebuia să fie pe-acolo având în vedere că soțul ei, Jay-Z, se afla deja printre invitații prezenți. Dar rapperul era acolo fără Beyoncé, care fusese nominalizată la nouă categorii la ediția din acest an a premiilor Grammy, cele mai importante din muzică.

Într-un final, cântăreața a ajuns la ceremonie și i-a fost înmânat premiul la masa ei, fără să se mai facă tevatură din asta. Te și întrebi oare câți oameni au fost concediați după un asemenea fiasco?! Să fii nominalizat de nouă ori și tu, după jumătate de oră, să nu fi ajuns încă la evenimentul care te-a transformat în „Artistul cu cele mai multe premii Grammi din istorie”! Oare șoferul ei va mai lucra vreodată în LA?!...

Foto - InstagramRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg