Beyoncé n-a ajuns la timp la premiile Grammy, pentru că a rămas blocată în trafic!

Se întâmplă și la case mai mari! Nu numai traficul din București sau din orașele mari dă oamenilor bătăi de cap, ci și cel din Los Angeles, pentru că a împiedicat-o pe Beyoncé să ajungă la timp la ceremonia Grammy pentru a-și ridica premiul.

image

O fi ea o divă, dar nici chiar atât de înfumurată, încât să întârzie la evenimente. Mai ales la unul atât de important în cariera ei, în cadrul căruia a devenit „Cel mai premiat artist din istoria galei Grammy”.  

Beyoncé a pierdut primul ei premiul Grammy din timpul ceremoniei din 2023, care a avut loc ieri, pe 5 februarie, iar motivul e… cât se poate de lumesc. N-a ajuns la timp, mașina ei rămânând blocată în trafic!

Când interpreta hitului „Break My Soul” a primit premiul pentru „Cel mai bun cântec R&B”, Terius Nash și Nile Rodgers au fugist spre scenă pentru a primi premiul în numele ei. Diva nu era nicăieri de găsit. Nash a mulțumit audienței, iar Trevor Noah a ținut să explice situația stânjenitoare.

„Pe bune, că Beyoncé e pe drum! Avantajul organizării galei Grammy în Los Angeles e că toată lumea e aici, dezavantajul organizării evenimentului în LA este traficul de-aici…”, a dezvăluit acesta după ce trecuse deja o jumătate de oră din eveniment.   

Lipsa vedetei e cu atât mai ciudată cu cât Beyoncé ajunsese la egalitate cu George Solti pentru cele mai multe premii Grammy câștigate din toate timpurile. Ne-am gândit cu toții că diva ar fi putut face un efort tocmai pentru ca asemenea lucru să nu se întâmple - să nu lipsească de la acordarea premiului care a adus-o în situația de-a egala performanța lui Solti, aceea de a deține 31 de altfel de premii.

image

Toată lumea se uita după Beyoncé la eveniment, mai ales că erau convinși că vedeta trebuia să fie pe-acolo având în vedere că soțul ei, Jay-Z, se afla deja printre invitații prezenți. Dar rapperul era acolo fără Beyoncé, care fusese nominalizată la nouă categorii la ediția din acest an a premiilor Grammy, cele mai importante din muzică.

Într-un final, cântăreața a ajuns la ceremonie și i-a fost înmânat premiul la masa ei, fără să se mai facă tevatură din asta. Te și întrebi oare câți oameni au fost concediați după un asemenea fiasco?! Să fii nominalizat de nouă ori și tu, după jumătate de oră, să nu fi ajuns încă la evenimentul care te-a transformat în „Artistul cu cele mai multe premii Grammi din istorie”! Oare șoferul ei va mai lucra vreodată în LA?!...

Foto - InstagramRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg