Beyoncé n-a ajuns la timp la premiile Grammy, pentru că a rămas blocată în trafic!

Se întâmplă și la case mai mari! Nu numai traficul din București sau din orașele mari dă oamenilor bătăi de cap, ci și cel din Los Angeles, pentru că a împiedicat-o pe Beyoncé să ajungă la timp la ceremonia Grammy pentru a-și ridica premiul.

image

O fi ea o divă, dar nici chiar atât de înfumurată, încât să întârzie la evenimente. Mai ales la unul atât de important în cariera ei, în cadrul căruia a devenit „Cel mai premiat artist din istoria galei Grammy”.  

Beyoncé a pierdut primul ei premiul Grammy din timpul ceremoniei din 2023, care a avut loc ieri, pe 5 februarie, iar motivul e… cât se poate de lumesc. N-a ajuns la timp, mașina ei rămânând blocată în trafic!

Când interpreta hitului „Break My Soul” a primit premiul pentru „Cel mai bun cântec R&B”, Terius Nash și Nile Rodgers au fugist spre scenă pentru a primi premiul în numele ei. Diva nu era nicăieri de găsit. Nash a mulțumit audienței, iar Trevor Noah a ținut să explice situația stânjenitoare.

„Pe bune, că Beyoncé e pe drum! Avantajul organizării galei Grammy în Los Angeles e că toată lumea e aici, dezavantajul organizării evenimentului în LA este traficul de-aici…”, a dezvăluit acesta după ce trecuse deja o jumătate de oră din eveniment.   

Lipsa vedetei e cu atât mai ciudată cu cât Beyoncé ajunsese la egalitate cu George Solti pentru cele mai multe premii Grammy câștigate din toate timpurile. Ne-am gândit cu toții că diva ar fi putut face un efort tocmai pentru ca asemenea lucru să nu se întâmple - să nu lipsească de la acordarea premiului care a adus-o în situația de-a egala performanța lui Solti, aceea de a deține 31 de altfel de premii.

image

Toată lumea se uita după Beyoncé la eveniment, mai ales că erau convinși că vedeta trebuia să fie pe-acolo având în vedere că soțul ei, Jay-Z, se afla deja printre invitații prezenți. Dar rapperul era acolo fără Beyoncé, care fusese nominalizată la nouă categorii la ediția din acest an a premiilor Grammy, cele mai importante din muzică.

Într-un final, cântăreața a ajuns la ceremonie și i-a fost înmânat premiul la masa ei, fără să se mai facă tevatură din asta. Te și întrebi oare câți oameni au fost concediați după un asemenea fiasco?! Să fii nominalizat de nouă ori și tu, după jumătate de oră, să nu fi ajuns încă la evenimentul care te-a transformat în „Artistul cu cele mai multe premii Grammi din istorie”! Oare șoferul ei va mai lucra vreodată în LA?!...

Foto - Instagram



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg