Primele imagini cu Andreea Bălan în rochie de mireasă. Artista a schimbat trei ţinute, iar la vals invitaţii au avut o surpriză

16 septembrie 2019   Viață de vedetă

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit religios, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu şi şi-au botezat şi fetiţa, pe Clara Maria, alături de toţi oamenii dragi care au venit să-I susţină în cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

Emoţiile au fost foarte mari pentru artistă, care a pregătit evenimentul în cele mai mici detalii. S-a numit “Nuntă şi botez în Paradis”, iar conceptul petrecerii a fost unul special.

Citeşte şi: What’s Up s-a dat de gol?! De ce a divorţat de Simina

Andreea Bălan a avut trei rochii de mireasă, iar înainte de ziua cea mare artista a făcut o şedinţă foto inedită, iar unele dintre imagini au fost postate pe contul său de socializare.

"Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică şi va avea o trenă foarte lungă şi grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă.

A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă şi despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puţin roze, una este alb cu puţin argintiu şi cealaltă este argintie", a povestit Andreea Bălan, în exclusivitate pentru Revista VIVA!

Citeşte şi: Nicoleta Nucă se pregăteşte de nuntă: “Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general”

Întrebată ce va face apoi cu rochiile, Andreea n-a stat mult pe gânduri: "După nuntă, văd eu ce fac cu rochiile. Le port cumva, le dezmembrez şi le port pe scenă', a mai spus artista.

Mai multe