Astfel, în cadrul unui filmuleţ postat pe internet, What’s Up a avut o reacţie uluitoare, în cadrul căreia sugerează că a aşteptat mult timp să aibă un copil, însă a fost în zadar. 

„Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă? Că eu îmi văd de viaţa mea. Sunt 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă, să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zii că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după!

Asta e realitatea. Eu mint? Eu mint?  Nu, îţi zic unde sunt. Şi, ba mai mult, tac din gură şi nu zic cum domnul preşedinte mi-a tăiat şase luni de concerte când am vorbit de ţară şi voi nu aţi dat un share.  Să vă fie ruşine! Sunt profund dezamăgit, şi acum nu vorbesc de puţinii oameni reali din ţara asta care au înţeles mesajul meu! Să vă fie ruşine”, este declaraţia şocantă a lui What’s Up.

Citeşte şi: What’s Up, gest extrem după divorţul de Simina, în ziua în care îşi sărbătorea ziua de naştere: ”Măcar soră şi frate să rămânem!”

Reacţia artistului vine la câteva zile după ce a publicat prima imagine cu noua lui iubită. Acesta a recunoscut că şi-a găsit jumătatea, după divorţul de soţia lui. 

What’s Up şi Simina au divorţat în luna august după nouă ani de relaţie şi trei de căsnicie, fără a detalia motivele acestei decizii, însă apropiaţii lor au dezvăluit presei că certurile erau la ordinea zilei în familia lor.