Primul sărut al Selenei Gomez a avut loc în cea mai urâtă zi din viața ei!

15 februarie 2024   Viață de vedetă

Cea mai cunoscută relație amoroasă a actriței și cântăreței de peste ocean a fost cea cu Justin Bieber, însă nu el i-a oferit ei primul sărut. Și de ce a ajuns să fie asemenea gest romantic... un coșmar?

Primul sărut din viața Selenei Gomez s-a petrecut nu cu Justin Bieber, ci cu Dylan Strouse, din „The Suite Life of Zack & Cody”, unde a avut și ea o apariție… memorabilă. În timpul unui episod al serialului pentru adolescenți, Selena juca rolul Gwen, iar personajul ei s-a trezit în situația delicată în care trebuia să îl sărute pe Zack, în piesa în care juca Gwen, cu toate că era iubita lui Cody.

În viața reală, Gomez a fost pusă într-o situație similară. În 2020, Selena Gomez a apărut în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”, unde a vorbit despre experiența ei din timpul filmărilor la „The Suite Life of Zack & Cody”.

Vedeta a recunoscut că, înainte de-a fi distribuită în acel show TV, ea era îndrăgostită de Cody. „Eram înnebunită după Cody Strouse… Îmi plăcea mult serialul lor și eram convinsă că eu și el o să ajungem să fim, la un moment dat, împreună”, a început să povestească starul american.

Având asemenea sentimente puternice pentru Cole, Selena Gomez s-a simțit tare prost că a trebuit să-l sărute pe fratele lui, Dylan Strouse, în timpul filmărilor. „Am ajuns să apar în serial, dar l-am sărutat pe Dylan și nu pe Cole… Acela a fost primul meu sărut! S-a petrecut în fața camerelor de filmat și… a fost cea mai urâtă zi din viața mea!”, a conchis Gomez.

Nu numai că l-a sărutat pe fratele de care nu-i plăcea și a ratat momentul de-a fi apropiată de cel pe care-l plăcea, dar nici măcar gestul în sine n-a fost… uau!

„M-am aplecat să-l sărut și mi-am închis ochii prea devreme, așa că am ratat o bună bucată din gura lui”, a povestit vedeta amuzată. „Până la urmă, a fost cel mai stângaci sărut din lume! Dar n-aveam mai mult de 12 ani, așa că a fost OK toată experiența”, a ținut să adauge Selena.

foto - Shutterstock

Mai multe