Ce actor consideră că e dureros s-o săruți pe Jennifer Aniston?

Este una dintre ele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și o femeie la care tânjește jumătatea masculină a planetei. Însă un coleg de breaslă susține că a fost „dureros” s-o sărute!

image

E o problemă cu ea sau cu el? O fi Jennifer Aniston atât de indezirabilă în carne și oase, încât un coleg de platou de-ai ei a urât momentul în care a trebuit să-i atingă buzele sau pentru oripilarea lui e, de fapt, de vină fobia pe care o are el pentru acest gest intim – sărutul?

Ce-i drept, actorul în discuție nu și-a sărutat nici măcar soția când s-au întâlnit și s-au plăcut. Despre ce vedetă de la Hollywood e vorba? Despre Alec Baldwin care n-a sărutat-o pe Hilaria Baldwin timp de șase săptămâni, atât de mare e aversiunea lui pentru gestul intim. Nici nu-i e mirare, în aceste condiții, că el s-a simțit complet încurcat când scenariul i-a impus să se apropie de Aniston și să-i ofere un sărut.

Jennifer Aniston și-a făcut apariția o singură dată în serialul „30 Rock”, dar se pare că a făcut o impresie de zile mari. În primul rând, i-a produs o amintire care nu i se poate șterge din memorie lui Alec, despre care el a vorbit chiar și când a oferit un interviu celor de la New York Magazine: „A fost dureros!”, a spus el referindu-se la sărutul pasional pe care i l-a dat fostei soții a lui Brad Pitt.  

Totul s-a petrecut în 2008, când Aniston a apărut în serialul „30 Rock”, realizat de NBC, în care Alec Baldwin interpreta rolul lui Jack Donaghy. Culmea e că cei doi actori se cunoșteau de ani buni, încă de pe vremea când Baldwin a avut o apariție în serialul care a făcut-o pe ea cunoscută în întreaga lume, „Prietenii tăi”. Dar, chiar și în acest caz, lui i-a fost extrem de greu să se apropie atât de mult de Jennifer, pe platoul de filmare.

image

Cum spuneam, apariția lui Jennifer Aniston în „30 Rock” a avut un mare impact atât asupra lui Alec Baldwin, cât și asupra criticilor cinematografici, care i-au acordat vedetei, în 2009, o nominalizare la Primetime Emmy pentru rolul secundar din comedia amintită mai sus.

Într-o discuție avută cu Digital Spy, Aniston și-a exprimat încântarea că a făcut parte din asemenea proiect și, mai mult de-atât, s-a arătat recunoscătoare că a lucrat cu colegii ei de platou. Inclusiv cu Alec. „A fost mare distracție! Acea distribuție e de excepție – mai ales Alec Baldwin, Tina Fey. Ce oameni!”, a exclamat ea.

Exact asta ne întrebăm și noi – ce om e Baldwin, de a ajuns să spună lumii întregi că a fost dureros să o sărute pe Jennifer! Totuși, actorul a încercat s-o dreagă cumva și a lăudat-o pe Aniston în alt interviu: „Jennifer e cineva care are multe alte chestii pe care le putea face cu timpul ei. Așa că sunt extrem de recunoscător că a ales să vină și să lucreze cu noi!”, a conchis el. Doar să nu-l sărute, am înțeles!

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg