Ce actor consideră că e dureros s-o săruți pe Jennifer Aniston?

Este una dintre ele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și o femeie la care tânjește jumătatea masculină a planetei. Însă un coleg de breaslă susține că a fost „dureros” s-o sărute!

image

E o problemă cu ea sau cu el? O fi Jennifer Aniston atât de indezirabilă în carne și oase, încât un coleg de platou de-ai ei a urât momentul în care a trebuit să-i atingă buzele sau pentru oripilarea lui e, de fapt, de vină fobia pe care o are el pentru acest gest intim – sărutul?

Ce-i drept, actorul în discuție nu și-a sărutat nici măcar soția când s-au întâlnit și s-au plăcut. Despre ce vedetă de la Hollywood e vorba? Despre Alec Baldwin care n-a sărutat-o pe Hilaria Baldwin timp de șase săptămâni, atât de mare e aversiunea lui pentru gestul intim. Nici nu-i e mirare, în aceste condiții, că el s-a simțit complet încurcat când scenariul i-a impus să se apropie de Aniston și să-i ofere un sărut.

Jennifer Aniston și-a făcut apariția o singură dată în serialul „30 Rock”, dar se pare că a făcut o impresie de zile mari. În primul rând, i-a produs o amintire care nu i se poate șterge din memorie lui Alec, despre care el a vorbit chiar și când a oferit un interviu celor de la New York Magazine: „A fost dureros!”, a spus el referindu-se la sărutul pasional pe care i l-a dat fostei soții a lui Brad Pitt.  

Totul s-a petrecut în 2008, când Aniston a apărut în serialul „30 Rock”, realizat de NBC, în care Alec Baldwin interpreta rolul lui Jack Donaghy. Culmea e că cei doi actori se cunoșteau de ani buni, încă de pe vremea când Baldwin a avut o apariție în serialul care a făcut-o pe ea cunoscută în întreaga lume, „Prietenii tăi”. Dar, chiar și în acest caz, lui i-a fost extrem de greu să se apropie atât de mult de Jennifer, pe platoul de filmare.

image

Cum spuneam, apariția lui Jennifer Aniston în „30 Rock” a avut un mare impact atât asupra lui Alec Baldwin, cât și asupra criticilor cinematografici, care i-au acordat vedetei, în 2009, o nominalizare la Primetime Emmy pentru rolul secundar din comedia amintită mai sus.

Într-o discuție avută cu Digital Spy, Aniston și-a exprimat încântarea că a făcut parte din asemenea proiect și, mai mult de-atât, s-a arătat recunoscătoare că a lucrat cu colegii ei de platou. Inclusiv cu Alec. „A fost mare distracție! Acea distribuție e de excepție – mai ales Alec Baldwin, Tina Fey. Ce oameni!”, a exclamat ea.

Exact asta ne întrebăm și noi – ce om e Baldwin, de a ajuns să spună lumii întregi că a fost dureros să o sărute pe Jennifer! Totuși, actorul a încercat s-o dreagă cumva și a lăudat-o pe Aniston în alt interviu: „Jennifer e cineva care are multe alte chestii pe care le putea face cu timpul ei. Așa că sunt extrem de recunoscător că a ales să vină și să lucreze cu noi!”, a conchis el. Doar să nu-l sărute, am înțeles!

foto - ShutterstockRecente

Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg