„E foarte costisitor să fii vedetă!” O actriță multi-milionară se plânge!

Și multi-milionarii au probleme! Un star de primă mână de la Hollywood a vorbit despre dificultățile întâmpinate de cei bogați! Despre cine e vorba?

image

Despre Sharon Stone, care a oferit recent un interviu nou în revista InStyle, în care și-a etalat snobismul din plin. Actrița de 65 de ani are o avere de 60 de milioane de dolari și se plânge că „e foarte costisitor să fii celebru” și că lumea se așteaptă ca ea să achite nota de plată de fiecare dată când ia masa cu cineva. E neplăcut, dar, în același timp, pentru ea e o nimica toată orice ieșire într-un local de cinci stele!

Câștigătoarea Globului de Aur a dezvăluit că notorietatea ei e atât de mare, încât se află în incapacitatea de-a merge cu avionul cu pasageri, trebuie să călătorească doar cu avion privat. Mai mult, „biata” femeie trebuie să angajeze tot timpul o echipă care să se asigure că ea arată bine oriunde merge și e văzută și altă echipă care să-i asigure siguranța la fiecare apariție publică sau deplasare.

„E foarte costisitor să fii faimos! Ieși în oraș, ca să iei cina, sunt 15 omeni la masă și toată lumea se așteaptă ca eu să achit nota de plată. Așa că primesc câte o notă de plată de 3.000 de dolari de fiecare dată când iau masa cu cineva”, a dezvăluit cea care susține că mare parte din cheltuielile ei anuale se duc pe întreținerea casei ei imense, pe serviciile unei echipe de PR-i, specialiști în comunicarea cu presa, dar și pe machiori și make-up artiști.

image

Sharon Sharon nu ține cont de statutul ei de superstar hollywoodian tot timpul și călătorește adesea și cu avionul comercial: „Acum lumea o să înțeleagă că Jennifer Lawrence nu poate să sară, pur și simplu, într-un avion. Nicole Kidman nu poate apărea într-un zbor comercial din senin. La fel cum nici Sharon Stone nu poate face oricum și oricând, indiferect câte filme a făcut până acum”, a explicat diva de la Hollywood.

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg