„E foarte costisitor să fii vedetă!” O actriță multi-milionară se plânge!

Și multi-milionarii au probleme! Un star de primă mână de la Hollywood a vorbit despre dificultățile întâmpinate de cei bogați! Despre cine e vorba?

image

Despre Sharon Stone, care a oferit recent un interviu nou în revista InStyle, în care și-a etalat snobismul din plin. Actrița de 65 de ani are o avere de 60 de milioane de dolari și se plânge că „e foarte costisitor să fii celebru” și că lumea se așteaptă ca ea să achite nota de plată de fiecare dată când ia masa cu cineva. E neplăcut, dar, în același timp, pentru ea e o nimica toată orice ieșire într-un local de cinci stele!

Câștigătoarea Globului de Aur a dezvăluit că notorietatea ei e atât de mare, încât se află în incapacitatea de-a merge cu avionul cu pasageri, trebuie să călătorească doar cu avion privat. Mai mult, „biata” femeie trebuie să angajeze tot timpul o echipă care să se asigure că ea arată bine oriunde merge și e văzută și altă echipă care să-i asigure siguranța la fiecare apariție publică sau deplasare.

„E foarte costisitor să fii faimos! Ieși în oraș, ca să iei cina, sunt 15 omeni la masă și toată lumea se așteaptă ca eu să achit nota de plată. Așa că primesc câte o notă de plată de 3.000 de dolari de fiecare dată când iau masa cu cineva”, a dezvăluit cea care susține că mare parte din cheltuielile ei anuale se duc pe întreținerea casei ei imense, pe serviciile unei echipe de PR-i, specialiști în comunicarea cu presa, dar și pe machiori și make-up artiști.

image

Sharon Sharon nu ține cont de statutul ei de superstar hollywoodian tot timpul și călătorește adesea și cu avionul comercial: „Acum lumea o să înțeleagă că Jennifer Lawrence nu poate să sară, pur și simplu, într-un avion. Nicole Kidman nu poate apărea într-un zbor comercial din senin. La fel cum nici Sharon Stone nu poate face oricum și oricând, indiferect câte filme a făcut până acum”, a explicat diva de la Hollywood.

foto - ShutterstockRecente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg