Promisiunea importantă pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton înainte de căsătorie

2 aprilie 2024   Viață de vedetă

Când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, ei nu i-a fost teamă de viața plină de responsabilități pe care urma să o ducă. Asta pentru că, înainte să facă pasul cel mare, viitorul ei soț i-a făcut o promisiune importantă! 

Multe femei își doresc să devină prințese, așa cum Kate Middleton a făcut-o când s-a căsătorit cu Prințul William, însă acest statut vine de la sine cu multe responsabilități, ceea ce nu este ușor. 

Înainte să își lege destinul cu Prințul William, Kate Middleton a știut că libertatea ei va fi compromisă odată ce va accepta să facă parte din Familia Regală Britanică, însă pentru ea acest lucru nu a reprezentat o problemă, deoarece Prințul i-a promis un lucru foarte important pentru bunăstarea ei. 

Prințul William, atent la nevoile lui Kate Middleton 

Kate Middleton și Prințul William sunt împreună de peste două decenii. Ei s-au căsătorit în anul 2011, după 8 ani de relație, iar viitoarea Prințesă a strălucit în acea zi. Acest pas a fost unul major în viața lui Kate Middleton, însă Prințul William a știut cum să o convingă să accepte cererea în căsătorie.

Citește și: Lucruri neștiute despre relația lui Kate Middleton cu Prințul William 

Prințul William a știut de când a cunoscut-o pe Kate că aceasta are o relație foarte apropiată cu familia, respectiv cu mama, cu tatăl, cu sora și cu fratele ei. Așa că, înainte să se pună în genunchi în fața femeii iubite, Prințul William i-a promis că, odată ce va accepta să-i devină soție, ea nu va fi nevoită să se îndepărteze de familia ei, a dezvăluit scriitoarea Katie Nicholl într-un documentar despre Familia Regală: „El i-a promis că vor forma o familie mai mare și așa au făcut‟, a spus Katie. 

Părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole, s-au cunoscut când amândoi lucrau pentru o companie aeriană. Mai târziu, ei au dezvoltat propria afacere, unde și copiii lor, Kate și frații ei mai mici, Pippa și James, au lucrat. Din momentul în care Kate Middleton s-a cuplat cu Prințul William, ei și-au petrecut vacanțele împreună, mergând des la schi cu familia Middleton. Drept urmare, Prințul a ținut cont de relația apropiată pe care Kate Middleton o are cu familia ei, știind, cel mai probabil, că de la familie ea va primi cele mai bune sfaturi în legătură cu noul ei statut. 

Sursă foto: Pinterest

Mai multe