Kate Middleton, condiții de lux în clinica unde este internată: „Nu are de ce să își facă griji‟

Viitoarea regină a Marii Britanii, Kate Middleton, este internată într-o clinică privată din Londra, unde se recuperează în urma unei intervenții chirurgicale abdominale. În clinică, Prințesa este tratată așa cum se cuvine! 

image

Kate Middleton (42 de ani) va rămâne în clinica privată din Londra până la finalul lunii ianuarie, iar apoi se va întoarce la reședința din Windsor. Potrivit presei internaționale, Prințesa de Wales va renunța până la finalul lunii martie la îndatoririle regale pentru a se putea recupera complet. 

Kate Middleton își dorește discreție 

Operația abdominală a fost programată și nu se cunosc foarte multe detalii despre intervenție, deoarece Prințesa de Wales își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește starea ei de sănătate. Conform expertului regal, Amanda Foreman, Kate Middleton își dorește să își protejeze copiii, pe Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani) de posibile speculații:

„Așa cum știm, tinerii prinți au fost afectați de speculațiile care s-au făcut în mass-media despre sănătatea mamei lor‟,  a spus Foreman, făcând referire la Prințesa Diana și la copiii ei - Prințul Harry și Prințul William. 

Citește și: Ce părere are Regele Charles al III-lea despre nora lui, Kate Middleton 

Cine îi este alături în aceste momente 

Kate Middleton are susținerea admiratorilor și apropiaților. Potrivit „CBS News‟, soțul ei și totodată viitorul rege al Marii Britanii, Prințul William, va renunța temporar la îndatoririle regale pentru a fi alături de ea și de cei trei copii ai lor. 

Condiții de lux în clinica unde este internată Kate Middleton 

Clinica unde este internată Kate Middleton este amplasată în inima orașului Marylebone. După cum te-ai putea aștepta, facilitățile spitalului rivalizează cu cele ale multor hoteluri de lux. Aici sunt incluse meniuri à la carte, pază și asistenți personali. 

„Să stai în Clinica din Londra este ca și cum te-ai caza într-un hotel foarte frumos. Sunt sigură că prințesa nu va fi tratată diferit, deoarece nivelul de îngrijire este uimior. Nu are de ce să își facă griji, deoarece este pe mâini bune. De la portar și până la recepționist, apoi la personalul medical și serviciul de catering, toată lumea a fost răbdătoare, politioasă și prietenoasă. Mi-au dat foarte multă încredere‟, a spus o fostă pacientă a spitalului, pe nume Chris Lawrence, care s-a operat în acel loc la începutul anului 2023. 

Vezi și: Ce nu știai despre Kate Middleton, de la asemănarea cu Regina Elisabeta la despărțirea de William

image

Ce mănâncă Prințesa de Wales în spital 

Chris Lawrence a menționat pentru „Hello Magazine‟ că în spital i s-au oferit preparate culinare delicioase, de care s-ar putea bucura astăzi și Kate Middleton. Printre felurile de mâncare oferite se numără: brânză de capră cu sos de sfeclă roșie și melasă, shaorma cu năut, vinete fripte, biban cu sos de ghimbir și soia, mușchi de vită, cheeseburgeri cu mameladă de ceapă, orez prăjit, ramen și ciuperci sălbatice.

Regele Charles al III-lea urmează să fie spitalizat 

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea, urmează să fie supus unui tratament pentru prostată mărită. Anunțul despre această intervenție a venit la o oră după ce s-a aflat că Prințesa de Wales, Kate Middleton, s-a operat. Potrivit „CBS News‟, Regele a vrut să facă publice detaliile diagnosticului său.  

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg