S-a săturat de numele de scenă! Cum preferă Emma Stone să i se spună

7 mai 2024   Viață de vedetă

Emma Stone, vedeta filmului „Poor Things‟, a spus într-un interviu că nu-i place să fie strigată pe numele său de scenă. Cum preferă actrița să i se spună? 

La vârsta de 35 de ani, Emma Stone are toate motivele să se laude cu cariera pe care o are și cu numele său! Recent, ea a obținut premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, datorită prestației sale din filmul „Poor Things‟, acesta fiind doar unul dintre premiile importante pe care le are în palmares. Cu toate acestea, actrița nu-și mai dorește ca fanii și apropiații să îi mai rostească numele care făcut-o celebră! 

Citește și: Ritualurile de înfrumusețare ale vedetelor. Trucul Emmei Stone, perfect pentru cei cu tenul sensibil

Într-un interviu acordat recent, Emma Stone a spus că este adesea strigată pe platourile de filmare pe numele său real, și anume - Emily. Prin urmare, pentru că îi place foarte mult, ea și-a exprimat dorința ca persoanele care o cunosc să o numească astfel. Actrița a menționat că dacă un fan s-ar apropia de ea, i-ar plăcea să-i spună: „Putem face o fotografie, Emily?‟. 

De ce și-a schimbat actrița numele? 

Actrița din „Poor Things‟ a fost nevoită să își schimbe numele la începutul carierei din Emily în Emma, deoarece o altă actriță era numită Emily Stone: „M-am speriat în urmă cu câțiva ani. Dintr-un motiv oarecare, am zis că nu mai pot să o fac‟, a spus ea. 

Vezi și: Ce sunt „coordonatorii de intimitate” de la Hollywood. Emma Stone îi adoră! 

Născută în Arizona, Emma Stone și-a început cariera încă din copilărie, când a jucat în producția „The Wind in the Willows‟. În adolescență s-a mutat în Los Angeles, unde și-a făcut debutul în televiziune. După mici roluri, ea a apărut într-o serie de filme de comedie pentru adolescenți, iar din acel moment cariera sa a început să înflorească. Până în prezent, este câștigătoarea a două premii Oscar, a două premii ale Academiei Britanice de film și a două Globuri de Aur. În anul 2017, a fost cea mai bine plătită actriță din lume și numită de revista „Time‟ drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume. 

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe