Anne Hathaway, detalii despre începuturile carierei: „A fost foarte complicat”

Anne Hathaway (41 de ani) a dezvăluit câteva aspecte despre începuturile carierei sale. Actrița a povestit într-un interviu că a s-a confruntat cu situații incomode din cauza cărora a experimentat stres cronic! Ce a fost pusă să facă? 

image

Când avea doar șase ani, Anne Hathaway și-a văzut mama, de profesie actriță, jucând în „Les Miserables”, iar atunci a devenit fascinată de lumea actoriei. Talentul a și ajutat-o să reușească în teatru și film, deoarece ea deține două premii Oscar, un premiu BAFTA, 3 Globuri de Aur și multe alte distincții. Totuși, până a ajuns să le obțină, Anne Hathaway a trecut prin multe probleme - s-a confruntat cu anxietate, iar castingurile i-au provocat stres cronic!  

Citește și: Schimbarea radicală pe care a făcut-o Anne Hathaway de când a devenit mamă 

Într-un interviu pentru revista „New York”, ea a povestit că și-a ascuns sentimentele, ceea ce i-a provocat probleme de respirație: „A fost foarte complicat. Nu ai idee. Aveam în cap o mulțime de lucruri. Am experimentat mult stres somatic”, a spus ea. 

Anne Hathaway, pusă să se sărute cu 10 colegi de breaslă 

Vezi și: Ce să știi despre sindromul de burnout și care este diferența dintre stres și burnout

Anterior, Anne Hathaway a povestit într-un alt interviu că, în timpul unor audiții, a fost pusă să se sărute cu aproximativ 10 colegi de breaslă pentru a-i fi testată chimia dintre ea și potențialii parteneri de film:

„Mi s-a spus: astăzi vin 10 băieți și sunteți repartizați împreună. Nu ești încântată să te săruți cu toți? Eu m-am gândit că este ceva în neregulă cu mine. Nu eram entuziasmată, mi se părea că sună groazic. Mi-a fost teamă că voi fi etichetată drept o persoană dificilă, așa că am ales să par entuziasmată și să merg mai departe. A fost o perioadă diferită. Acum, avem o opinie diferită despre aceste dinamici”, a mărturisit actrița pentru „V Magazine”. 

Perfecționistă din fire, Anne Hathaway a avut de suferit și din cauza depresiei. La începuturile sale profesionale, ea a se consuma din cauză că nu își găsea locul în industria artistică. A ajuns și pe mâna medicilor, însă a refuzat tratamentul și a ales să își învingă singură stările.   

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg