Sacrificiile lui Ben Affleck pentru carieră. „M-au făcut să-mi repar dinții‟

1 aprilie 2023   Viață de vedetă

La începutul carierei sale, actorul Ben Affleck nu doar că a fost nevoit să își schimbe accentul, ci și să facă mai multe modificări fizice. Pentru a intra în pielea unui personaj cunoscut, el a stat timp zeci de ore în cabinetul stomatologului. 

Ben Affleck (50 de ani) a făcut retrospectiva primelor zile din cariera sa, când și-a amintit de personajul  A.J. Frost, pe care l-a jucat în filmul „Armageddon - Sfârșitul lumii?‟. În peliculă, Affleck i-a dat viață unui expert în foraje petroliere, care a fost trimis de NASA în spațiul cosmic pentru a opri un asteroid ce era pe cale să lovească Pământul. 

Citește și: VIDEO J-Lo și Ben Affleck, dispută pe tema alcoolului. Imaginile au devenit virale 

Într-un interviu pentru „Entertainment Weekly‟, Ben Affleck a mărturisit că a făcut multe sacrificii pentru a-i mulțumi pe șefi. „M-au făcut să-mi repar dinții, să mă antrenez și să fiu sexy‟, a spus soțul lui Jennifer Lopez, care avea, pe atunci, 25 de ani. 

„Am plătit 20.000 de dolari‟ 

Ben Affleck a povestit că producătorul Jerry Bruckheimer i-a sugerat să meargă la dentist pentru a obține o dantură albă și strălucitoare. Asta a și făcut, iar timp de o săptămână, opt ore pe zi, Affleck a stat pe scaunul stomatologului. Mai mult decât atât, vizitele în cabinetul specialistului l-au făcut să scoată în buzunare 20.000 de dolari. „Am plătit pentru un set de dinți alb sidefat 20.000 de dolari‟, și-a amintit actorul. 

Iar repararea danturii nu a fost singura modificare pe care Affleck a trebuit să o facă… Regizorul filmului, Michael Bay, l-a trimis la sala de fitness și în salonul de bronzare, în speranța în care aspectul lui Affleck o să atragă toate privirile și o să aducă profit.

Vezi și: FOTO Actori care și-au schimbat aspectul pentru filmele în care au jucat. Jim Carrey este de nerecunoscut! 

A funcționat strategia?

În cele din urmă, strategia a funcționat, iar filmul a avut încasări de peste 550 de milioane de dolari în întreaga lume, scrie „Best Life‟. Alături de Ben Affleck, în peliculă au jucat actori, precum: Bruce Willis (Harry S. Stamper), Owen Wilson (Oscar Choice) și Liv Tyler (Grace Stamper). 

Sursă foto: Pinterest  

Mai multe