FOTO JLo și Ben Affleck, casă în valoare de 60 de milioane de dolari. Cum arată locuința de lux

Cântăreața Jennifer Lopez (52 de ani) și iubitul ei, actorul Ben Affleck (49 de ani), se pregătesc să se mute într-un conac din Beverly Hills. La achiziționarea locuinței, cei doi au scos din buzunar 60 de milioane de dolari, iar confortul oferit este pe măsură. 

image

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu stau pe gânduri în ceea ce privește relația lor. La doar două luni de la logodnă și după multe căutări, cei doi au găsit, în sfârșit, casa pe care și-o doresc, anunță presa internațională. Conform „Mirror‟, ei au mai fost surprinși de către paparazzi în timp ce vizionau mai multe locuințe, însă în final, s-au hotărât să cumpere, pentru suma de 60 de milioane de dolari, un conac în Beverly Hills, Los Angeles. 

Conacul i-a aparținut și lui Danny DeVito

Conacul a fost achiziționat de la miliardarul australian James Packer, care este fostul logodnic al cântăreței Mariah Carey. De asemenea, proprietarii anteriori ai acestui conac au fost și Danny DeVito și actrița Rhea Perlman. 

Citește și: J-Lo, despre sacrificiile meseriei: „Am crezut că o să-mi pierd mințile‟

Prețul se justifică

Cu peste 29.000 de metri pătrați de spațiu pentru locuit, proprietatea se mândrește cu mai multe caracteristici impresionante, ceea ce explică și prețul piperat. Pe terenul conacului se află o casă principală cu 10 dormitoare, 17 băi și cu un garaj pentru opt mașini. De asemenea, tot aici se află: un teren uriaș pentru motoare, mai multe clădiri pentru oaspeți, o clădire pentru divertisment, (care găzduiește o sală de proiecție originală, o sală de teatru, o cramă, un lounge, un salon de înfrumusețare și o cameră pentru trabucuri), un centru spa, o piscină infinită și un bar. 

image

Conform „The Richest‟, proprietatea nu a fost listată pe piață, când Ben și Jennifer au achiziționat-o. De aceea, este posibil ca ei să fi fost singurii oameni care au vizionat-o, înainte să se încheie înțelegerea. 

Vezi și: Jennifer Lopez are concurență serioasă! Cine este cea mai apreciată cântăreață din casa lui Ben Affleck 

Până acum, cei doi nu au confirmat această achiziție.

Cântăreața Jennifer Lopez mai deține o casă în Bel-Air, în timp ce Ben Affleck are o proprietate de lux în Pacific Palisades, ambele în Los Angeles. 

Sursă foto: Shutterstock, TwitterRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg