FOTO JLo și Ben Affleck, casă în valoare de 60 de milioane de dolari. Cum arată locuința de lux

Cântăreața Jennifer Lopez (52 de ani) și iubitul ei, actorul Ben Affleck (49 de ani), se pregătesc să se mute într-un conac din Beverly Hills. La achiziționarea locuinței, cei doi au scos din buzunar 60 de milioane de dolari, iar confortul oferit este pe măsură. 

image

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu stau pe gânduri în ceea ce privește relația lor. La doar două luni de la logodnă și după multe căutări, cei doi au găsit, în sfârșit, casa pe care și-o doresc, anunță presa internațională. Conform „Mirror‟, ei au mai fost surprinși de către paparazzi în timp ce vizionau mai multe locuințe, însă în final, s-au hotărât să cumpere, pentru suma de 60 de milioane de dolari, un conac în Beverly Hills, Los Angeles. 

Conacul i-a aparținut și lui Danny DeVito

Conacul a fost achiziționat de la miliardarul australian James Packer, care este fostul logodnic al cântăreței Mariah Carey. De asemenea, proprietarii anteriori ai acestui conac au fost și Danny DeVito și actrița Rhea Perlman. 

Citește și: J-Lo, despre sacrificiile meseriei: „Am crezut că o să-mi pierd mințile‟

Prețul se justifică

Cu peste 29.000 de metri pătrați de spațiu pentru locuit, proprietatea se mândrește cu mai multe caracteristici impresionante, ceea ce explică și prețul piperat. Pe terenul conacului se află o casă principală cu 10 dormitoare, 17 băi și cu un garaj pentru opt mașini. De asemenea, tot aici se află: un teren uriaș pentru motoare, mai multe clădiri pentru oaspeți, o clădire pentru divertisment, (care găzduiește o sală de proiecție originală, o sală de teatru, o cramă, un lounge, un salon de înfrumusețare și o cameră pentru trabucuri), un centru spa, o piscină infinită și un bar. 

image

Conform „The Richest‟, proprietatea nu a fost listată pe piață, când Ben și Jennifer au achiziționat-o. De aceea, este posibil ca ei să fi fost singurii oameni care au vizionat-o, înainte să se încheie înțelegerea. 

Vezi și: Jennifer Lopez are concurență serioasă! Cine este cea mai apreciată cântăreață din casa lui Ben Affleck 

Până acum, cei doi nu au confirmat această achiziție.

Cântăreața Jennifer Lopez mai deține o casă în Bel-Air, în timp ce Ben Affleck are o proprietate de lux în Pacific Palisades, ambele în Los Angeles. 

Sursă foto: Shutterstock, Twitter



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg