Și-a ascuns boala timp ce 17 ani! Celine Dion: „Povara minciunii mă apăsa greu!”

12 iunie 2024   Viață de vedetă

Îndrăgita cântăreață a recunoscut, cu emoție în glas, că boala de care suferă este veche și că a mințit publicul și presa în privința ei.

Vedeta de 56 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în 2022, însă acum ne mărturisește Celine Dion că ea se lupta în secret cu tulburarea autoimună de aproape două decenii, doar că n-a spus niciodată acest lucru în public.  

În timpul interviului acordat recent pentru emisiunea americană „Today”, Celine a detaliat durerea simțită tot timpul cât a fost nevoită să-și ascundă boala de fanii ei. În aceeași discuție extrem ade sinceră și de emoțională, Dion și-a amintit cum se lupta cu boala încă de pe vremea când soțul ei, René Angélil, avea propriile probleme medicale, acesta murind, într-un final, de cancer în 2016.

„Nu știam ce se întâmpla cu mine. Nu m-am oprit din tot ceea ce făceam pentru a vedea ce se întâmpla cu mine. De parcă nu era de-ajuns ce simțeam că se întâmplă cum mine, soțul meu se lupta să trăiască în acele momente…”, a început să povestească Celine Dion.

După pierderea singurului bărbat pe care l-a iubit vreodată, vedeta s-a chinuit să aibă grijă de cei trei fii ai ei, René-Charles, de 23 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, de 13 ani, și să-și continue cariera de top. Pe lângă aceste mari responsabilități, cântăreața de origine canadiană se lupta cu o sănătate tot mai șubredă.

„Trebuia să-mi cresc copiii, trebuia să mă ascund, să fiu un erou în fața lor. Și, în tot acel timp, simțeam cum trupul meu mă trăda…”, a continuat diva pe același ton sfâșietor. „Faptul că mințeam era pentru mine… ei bine, povara minciunii a fost prea mare. Nu mai suportam să-i mint pe cei care mă ajutaseră până atunci să ajung unde eram…”, a dezvăluit vedeta.

„Simplul fapt că nu spuneam adevărul… a fost prea mult pentru mine. Nu mai puteam continua cu minciuna”, a adăugat Celine Dion, care a ales să facă publică lupta pe care o dădea zi de zi cu sindromul persoanei rigide, o tulburare autoimună care face ca toți mușchii artistei să nu mai răspundă comenzilor creierului și să creeze spasme musculare extrem de dureroase în tot corpul.

foto - Shutterstock, Instagram

Mai multe