Céline Dion, rănită de un safir la Oscaruri! Bodyguarzii ei au intrat în panică!

Faimoasa cântăreață trăiește cu fiecare părticipă a trupului ei muzica pe care o cântă. Așa s-a întâmplat la Oscaruri, doar că pasiunea lui Céline Dion i-a venit de hac vedetei!

image

Melodia „My Heart Will Go On” este cel mai mare hit al lui Céline Dion și, cu toate astea, era cât pe ce să nu apară în filmul „Titanic” și nici măcar să fie înregistrat de cântăreață. Regizorul James Cameron își dorea doar muzică instrumentală în filmul care a făcut istorie, iar Céline n-a crezut niciodată că piesa va avea asemenea succes.

„My Heart Will Go On” a câștigat premiile Grammy și Oscar, fiind coloana sonoră de mare impact a filmului „Titanic”, care a avut încasări de peste 2 miliarde de dolari, însă Dion nu era prea convinsă că melodia merită înregistrată în studio. La insistențele echipei sale și a compozitorului James Horner, a tras o probă și atât. Nici prin gând nu-i trecea că avea să cânte piesa aproape de fiecare dată când urca pe o scenă.     

Lui Céline i s-a propus să cânte „My Heart Will Go On” și la Oscaruri, iar vedeta a fost destul de emoționată de asemenea onoare. „Emoții? Da. Temeri? Nu. Doar emoții. Multe emoții”, a spus cântăreața cu privire la mini-concertul ei de pe scena Oscarurilor.

Eu fost emoții constructive pentru diva de origine canadiană, pentru că, așa cum ne așteptam, Dion a susținut un spectacol de zile mari la Oscaruri. Chiar și în ciuda faptului că s-a rănit și avea dureri mari. Ca o adevărată profesionistă, a continuat show-ul până a încheiat melodia adorată de o lume întreagă.

„Mi-a plăcut mult rochia pe care am purtat-o. Nici colierul nu era de colo!”, a ținut ea să comenteze despre ținuta ei din acea seară memorabilă. Colierul purtat de Céline Dion era chiar „Heart of the Ocean” (n.r. Inima oceanului”), o piesă comandată unor bijutieri de elită odată cu lansarea filmului „Titanic”. Însă chiar acest colier și-a pricinuit vedetei un disconfort accentuat în timp ce cânta.

Celine Dion  foto   Shutterstock jpg

Trăind fiecare vers, Céline vrea, de obicei, să accentueze cuvintele care se regăsesc în titlul melodiei și atunci se lovește tare cu pumnul în piept. Când a făcut asta pe scena Oscarurilor, uitase că atunci purta la gât colierul cu un safir de 171 de carate și 103 diamante. Așadar, când s-a lovit singură n-a făcut decât să se lovească cu safirul imens (vezi foto sus) în piept.

După incidentul inedit, bodyguarzii vedetei își făceau griji cu privire la bijuteria unicat, cu o valoare imensă, și au uitat de agonia pe care o simțea cântăreața. „Au intrat în panică!”, a explicat Céline ulterior. „M-am lovit. Atunci când cânt, câteodată mă ia valul, devin emoțională și mă lovesc. Nu știu de ce fac asta, pur și simplu așa se întâmplă”, a conchis diva.

În ciuda faptului că se lovise și era în mari dureri, Dion a continuat concertul și, mai mult de-atât, a continuat să facă gestul periculos și cu alte ocazii. Fanii cântăreței au denumit pumnul pe care și-l dă vedeta în piept „Salutul Céline”. Din păcate, acum Dion nu-l mai face, pentru că s-a retras pe plan profesional după ce a fost diagnosticată cu „sindromul persoanei înghețate”. Sperăm la revenirea ei pe scenă cât mai curând!

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg