Celine Dion era să moară în timpul luptei cu boala ei incurabilă!

Îndrăgita cântăreață duce lupta vieții ei cu o boală care i-a pus pe pauză cariera muzicală și, iată, îi amenință și viața.

image

Celine Dion a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, adică o boală incurabilă care face dificilă – dacă nu imposibilă – folosirea mușchilor corpului. La cel mai mic și „inofensiv” zgomot, Celine se poate bloca muscular atât de mult, încât chiar și mersul sau vorbitul devin o problemă.

„La un moment dat, Celine Dion, care este mai bine acum, era să moară, iar acest lucru l-a declarat chiar ea”, a dezvăluit jurnalista americană Hoda Kotb, în cel mai recent episod „Hoda and Jenna”. Celebra jurnalistă a realizat un interviu cu vedeta de primă mână și a făcut această dezvăluire tristă pentru a ne oferi una dintre informațiile pe care le-a făcut publice Dion în interviul respectiv.

Kotb susține că a stat de vorbă cu Celine despre lupta ei continuă cu tulburarea neurologică autoimună, care provoacă ridigizarea mușchilor și spasme musculare dureroase.

„A fost diagnosticată cu crunta boală și, la un moment dat, și-a pus problema dacă o să supraviețuiască, dacă o să poată răzbate în această luptă continuă”, a ținut să spună jurnalista în timpul unei emisiuni NBC, unde a vorbit despre interviul cu marea artistă de origine canadiană.

Boala lui Dion a împiedicat-o pe vedetă să mai urce pe scenă în tot acest timp, lucru care este greu de suportat pentru o artistă de calibrul ei. „Multă lume se întreba ce se întâmpla, ce era în neregulă cu ea de nu mai apărea public și amâna concerte”, a spus Kotb, adăugând că tulburarea i-a afectat vocea, dar și „posibilitatea de-a reveni pe scenă”.

„Ne e dor de ea și interviul cu Celine Dion a fost extrem de emoțional. Vom vedea care este situația actuală, unde se află ea în tot acest proces de revenire pe scenă. Oricum, oamenii o încurajează și îi doresc tot binele din lume”, a continuat să povestească jurnalista care a mai menționat un singur lucru – că Dion i-a cântat în timpul discuției lor, în ciuda faptului că artista ezita mult să facă asta.

image

Și cum mai sună vocea lui Celine zilele astea? „Incredibil!”, susține jurnalista care a stat de vorbă cu vedeta în timpul uneia dintre cele mai dificile perioade din viața ei.

Interviul va fi difuzat pe 11 iunie, însă se pregătește și un documentar despre marea cântăreață, intitulat „I Am: Celine Dion”. „Muncesc din greu în fiecare zi, dar, trebuie să recunosc, e o luptă continuă”, a dezvăluit câștigătoarea premiului Grammy în teaser-ul documentarului ei.

foto - Shutterstock



Recente

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld   Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg