Și-a pierdut virginitatea la 35 de ani! Cum și-a sedus Michael Jackson soția într-o cameră de hotel

10 octombrie 2024   Viață de vedetă

Noua autobiografie a Lisei Marie Presley, „From Here to the Great Unknown”, publicată pe 8 octombrie, vorbește și despre relația unicului copil al lui Elvis Presley cu Michael Jackson.

Se pare că MJ a reușit să-o seducă pe Lisa Marie când ea era încă măritată cu Danny Keough, cu care avea doi copii. Fiica lui Elvis a dezvăluit, în cartea sa, că ea s-a apropiat de megastarul pop în timpul conversațiilor intime pe care le aveau la miez de noapte.  Michael chiar a cerut-o de soție pe Lisa într-o cameră de hotel din Las Vegas înainte de-a se săruta prima dată cu ea.

„L-am întâlnit pe Michael prima dată când eram copil, în Las Vegas. Cred că n-aveam mai mult de 6 ani. Tatăl meu susținea un concert la Hilton, iar The Jackson 5 cânta prin apropiere. Michael și-a amintit că m-am dus în culise ca să-l cunosc în persoană. Eu nu-mi aduc aminte asta…”, a dezvăluit Lisa Marie Presley.

Se pare că MJ a încercat să-i facă curte Lisei Marie ani la rând. Când ea avea 16 ani, Michael a sunat-o pe mama ei în speranța să petreacă puțin timp împreună cu ea, dar Priscilla Presley a refuzat. Prima dată când s-au întâlnit cu adevărat Lisa Marie cu Michael a fost în 1993. Totuși, au petrecut mult timp doar vorbind, ca simpli prieteni și-atât.  

Lisa Marie a fost, la un moment dat, invitată de MJ în Vas Vegas. Fiecare avea camera lui de hotel, însă Lisa mergea adesea ca să stea de vorbă cu Jackson în camera lui. Într-o seară, el i-a spus ei că s-a îndrăgostit de ea.

„Ultima seară în care Michael m-a invitat în camera lui… Mi-a spus atunci să nu mă uit la el, că avea emoții și voia să-mi spună ceva. El a stins luminile și mi-a spus că se îndrăgostise de mine, că voia să ne căsătorim și să facem copii împreună”, a declarat unicul copil Presley în cartea sa. Ea simțea la fel, însă era încă măritată cu Danny. Întoarsă acasă, s-a despărțit de soțul ei și a revenit fericită în viața lui MJ.

Lisa a declarat că Michael era virgin atunci. El recunoscuse că a sărutat-o pe Brooke Shields în trecut, dar acela fusese singurul moment de intimitate fizică din viața lui de până atunci. Apoi, el a sărutat-o și „toate chestiile fizice” au început să se întâmple între ei, spre stupoarea ei.

Lisa ar fi vrut ca ei doi să facă dragoste abia după nuntă, însă el a spus că „nu aștept atât”. Cu alte cuvinte, cele două vedete și-au consumat relația când Michael Jackson avea 35 de ani. Așa și-a pierdut el virginitatea.

foto - Profimedia

Mai multe