De ce și-a numit Michael Jackson fiul „Pătură” și cât de mult îi place copilului numele

Bigi Jackson a captat atenția tuturor la numai 9 luni, când faimosul lui tată, Michael Jackson, l-a prezentat lumii… pe fereastră. Însă ce semnificație poartă numele lui special?

image

Este al treilea și cel mai tânăr copil al Regelui Pop, care a murit tragic acasă la el, în 2009. În copilărie, Bigi Jackson a devenit celebru atunci când Mechael Jackson era cât pe ce să-l scape de la etajul hotelului său din Berlin, când l-a arătat lumii întregi pe noul lui moștenitor.

În ciuda acestui incident care a iscat un scandal-monstru, MJ a încercat să-și protejeze copiii cum a putut mai bine, punându-le câte un batic mare pe cap, ca să nu le vadă nimeni fața în public și să le păstreze astfel anonimitatea. De aici și numele lui, Pătură?

Bigi Jackson este cel mai discret dintre copiii lui Michael Jackson. La 20 și ceva de ani, de-abia dacă a oferit interviuri presei și iese rar în public pentru a fi văzut. Iar acesta se întâmplă în ciuda faptului că este fiului unui magastar, al celui mai mare star pop care a existat vreodată.

Când a venit pe lume al treilea copil al lui MJ, cu toții ne-am mirat din cauza numelui său neobișnuit. Cu toate că numele oficial al copilului este Prince Michael al II-lea, extrem de similar cu cel al fratelui său, „Prince” Michael Joseph Jackson, Bigi a primit și un alint – Pătură.

Cum a explicat tatăl lui numele neobișnuit?

image

Într-un interviu, Michael Jackson a dezvăluit că „Pătură” era o expresie pe care el o folosea în familia lui și cu angajații loiali. „Le spun că ar trebui să mă acopere cu o pătură, să pună o pătură pe mine”, a explicat acesta. „Păturile sunt o binecuvântare. E un mod de-a exprima iubirea și grija pe care i-o porți cuiva”, a ținut să adauge Michael.

Indiferent de explicații, tănârul a recunoscut că nu-i place numele Pătură, pentru că a fost tachinat mult pe seama numelui său când era copil. Între timp, pe măsură ce a crescut, n-a mai vrut să fie numit Pătură și și-a spus Bigi începând din 2015.

În momentul de față, Pătură e cunoscut ca Bigi Jackson în industria cinematografică în care lucrează. El a scris scenarii, a produs și a regizat tot felul de filme independente, nefiind interesat de muzică.

foto - Shutterstock



Recente

Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg