Cine l-a omorât pe Michael Jackson? Fosta lui soție ne lămurește

Au trecut aproape 15 ani de când Regele Pop a dispărut dintre noi și, chiar și acum, mai apar supoziții legate de felul în care a dispărut MJ și cine e de vină pentru asta.

5 michael jackson jpg jpeg

Michael Jackson a murit acasă la el, în Los Angeles, în iunie 2009, după ce-a suferit un atac de cord provocat de intoxicarea acută cu Propofol, la numai 50 de ani. Pe lângă cariera sa fulminantă, unul dintre cei mai mari artiști din istoria muzicală a avut și o viață privată interesantă, dacă nu controversată de-a dreptul. Până și cele două mariaje ale sale ne-au atras atenția în momentul în care s-au petrecut ele.  

Cum spuneam, Michael a fost însurat de două ori – cu fiica Regelui Rock & Roll, Elvis Presley, Lisa Marie Presley, și cu o anume Debbie Rowe. Jackson și Rowe și-au unit destinele în 1996, după ce s-au întâlnit pentru prima dată în Los Angeles în cabinetul medicului regretatului muzician. Debbie lucra ca asistentă a dermatologului vedetei, doctorul Arnold Klein.

Cei doi s-au căsătorit, spre surprinderea noastră, a tututor, dar n-au reușit să stea prea mult împreună. În 1999, Michael și Debbie au divorțat, dar nu înainte de-a veni pe lume cei doi copii ai lor, Paris și Michael Joseph „Prince” Jackson Jr.

Într-un documentar lansat la 13 ani de la dispariția regreatului cântăreț, Rowe a vorbit despre relația complicată pe care ea a avut-o cu Jackson. Mai mult, fosta lui soție se simte vinovată pentru moartea superstarului muzical.

În documentarul din 2022, „TMZ Investigates: Who Really Killed Michael Jackson?”, care are ca subiect ultimele luni din viața megastarului și lupta lui de ani întregi cu dependența de pastile, Debbie Rowe a dezvăluit că încă încearcă să accepte pierderea fostului ei soț și că se blamează pe ea pentru moartea acestuia.

Încercând să nu plângă, Rowe a recunoscut că regretă că n-a reușit să-l ajute pe MJ mai mult decât a făcut-o deja: „Mă simt groaznic pentru că n-am încercat să-l împiedic să moară. Mie îmi pare că puteam să încerc mai mult ca să opresc totul. Ar fi trebuit să fac mai mult... și n-am făcut-o!”, a declarat fosta doamnă Jackson.

În timp ce era măritată cu Michael Jackson, Debbie lucra cu dermatologul Arnold Klein, care îi prescria analgezice puternice megastarului și alte droguri, precum Botox și Restylane, în timp ce Michael se lupta de zor cu dependența lui de pastile și alte substanțe.

Cu toate că doctorul Klein n-a fost niciodată învinovățit pentru moartea lui MJ, Rowe le-a spus celor de la TMZ: „Eram la fel de rea ca doctorul Klein și regret atât de mult că am luat parte de așa ceva! Au murit mai mulți oameni din cauza depedenței, iar eu sunt parțial de vină pentru asta”, a conchis fosta doamnă Jackson.

foto - Instagram



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG