Sophie Turner nu voia să apară pe covorul roșu cu Joe Jonas. De-asta s-au despărțit?

19 septembrie 2023   Viață de vedetă

Divorțul lor a șocat Hollywoodul, însă ce a pricinuit despărțirea celor două vedete – cumva felul în care se prezentau în fața presei și a publicului?

Presa internațională încearcă să găsească posibile motive pentru despărțirea dintre Joe Jonas și Sophie Turner. S-a tot scris că ea prefera să se distreze decât să fie acasă cu soțul și copilul lor, însă acesta să fie oare motivul real al separării lor?

Dacă Joe era încântat de relația lor, Sophie parcă nu era pregătită de marele pas făcut în fața altarului. „Doamne Dumnezeule! M-am logodit! E o percepție greșită că mariajul este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla”, a dezvăluit actrița în revista People, cu ceva timp în urmă. „Întotdeauna am considerat că întreaga mea carieră este importantă, e ceva ce am obținut cu muncă și, atunci când obții diverse realizări profesionale, nu poți să nu te gândești că acesta este cel mai grozav (sic) lucru din viața ta”, a conchis vedeta de la Hollywood.  

Bun, deci cariera era prioritizată în detrimentul familiei? Nici locul în care trăia blondina n-o mulțumea pe Turner! „Mi-e așa dor de Marea Britanie! Duc dorul oamenilor, atitudinii de-acolo, a tot și toate. Încerc să-l târăsc pe soțul meu acolo. Îmi place America, dar, pentru bine meu psihic, trebuie să fiu lângă familia mea și prietenii din locurile natale. În plus, fiica mea ar beneficia în UK de educația pe care am avut-o eu și n-ar fi deloc rău. Marea Britanie îmi pare ideală, dar soțul meu trebuie convins de asta”, a conchis aceasta.

Mai mult, cei doi foști soți aveau o regulă strictă când venea vorba de ieșit în public împreună. Sophie punea o condiție clară atunci când venea vorba ca ei doi să-și facă vreo apariție publică împreună – să conteze, în vreun fel sau altul, pentru cariera lor. Altfel, ea refuza să-l țină pe Jonas de mână pe covorul roșu.

Celebrul cuplu s-a prezentat împreună la premira filmului „Devotion” de la Festivalul de Film de la Toronto. Atunci Sophie a acceptat să-l însoțească pe Joe, unui dintre acestorii care au apărut în film, de dragul lui, însă a făcut-o cu strângere de inimă. Ei nu-i plăcea întreaga atenție pe care o primeau cei doi soți, prefera discreția în privința familiei sale.

„De fiecare dată când Joe și cu mine pășim împreună pe covorul roșu, ne asigurăm că o facem pentru cele mai bune motive, că e ceva ce contează în cariera noastră. Nu vrei niciodată să te «vinzi» ca cuplu, doar individual. În plus, fiica mea n-a cerut niciodată ca părinții ei să se expună așa. Știu cum te poate afecta industria showbiz-ului la nivel psihic și nu-mi doresc așa ceva pentru fiica mea. Suntem extrem de stricți în această privință”, a explicat Sophie Turner de ce prefera să nu se afișeze cu Joe Jonas în public prea des.

Ei bine, dorința ei s-a îndeplinit, într-un fel sau altul. După ce s-a despărțit de tatăl copilului ei, actrița de la Hollywood nu va mai păși niciodată împreună cu acesta pe covorul roșu.

Foto - Shutterstock

Mai multe