Și-a alăptat propriul frate! „Mama m-a pus!”

Fosta șefă a agenției de modele Elite a dezvăluit că și-a alăptat propriul frate, care e cu 23 de ani mai mic decât ea și cu câteva luni mai mic decât fiica ei cea mare.

image

„Vrei să auzi ceva nebunesc?”, a întrebat-o Julia Haart, fostul CEO de la Elite Model, pe Amanda Hirsch, moderatoarea podcastului „Not Skinny but Not Fat”. „Mi-am alăptat fratele! Mama mi-a zis că, dacă tot îmi alăptez fiica, să mă ocup și fratele meu. Așa că îi alăptam pe amândoi, și pe fiica mea, și pe fratele meu. Nu e asta o nebunie completă?!”, a conchis ea.

Creatoarea de modă a explicat că atunci tocmai o adusese pe lume pe fiica ei Batcheva, care are acum 30 de ani, iar mama vedetei de reality show tocmai ce îl născuse pe Shlomo, care are acum 29 de ani. Totuși cum de a fost posibil asemenea lucru?

Ei bine, Julia Haart, de 52 de ani, a făcut parte din comunitatea Haredi din New York, care este un grup de evrei ortodocși, o sectă extrem de strictă, care se opune obiceiurilor moderne și principiilor care domină societatea actuală.

Julia a părăsit comunitatea în 2013, la 42 de ani. Ea compară lumea din care a făcut parte cea mai mare bucată din viața ei cu cea a unei „asistente medicale umede”. Ce este aceasta? Este o femeie angajată să alăpteze copilul altei femei. „Asistentele umede” existau pe vremuri, iar asemenea obicei a dispărut în secolul al XX-lea.  

Când Hirsch a întrebat-o pe autoarea cărții „Brazen: My Unorthodox Journey from Long Sleeves to Lingerie” când a început să-și dea seama că valorile comunității din care făcea parte nu i se potriveau, Julia a spus că dintotdeauna, doar că nu s-a exprimat niciodată. „Cumva ei mă convinseseră că era ceva în neregulă cu mine de nu eram de acord cu sistemul lor”, a explicat vedeta.

image

Fosta șefă a Elite Model Management a recunoscut că fiica ei de 23 de ani, Miriam, a fost cea care a determinat-o să accepte multe schimbări în viața ei, având în vedete că tânăra este bisexuală. „Nimeni nu mă poate convinge că e ceva în neregulă cu ea. Când și ea a început să-și pună probleme cu privire la anumite principii general valabile din societate, mi-am dat și eu seama că nu numai eu gândesc altfel decât secta din care făceam parte și că sistemul era de vină, nu eu”, a continuat să povestească vedeta de reality show.

În timpul interviului, vedeta Netflix a povestit că ea se afla într-un mariaj aranjat încă de la 19 ani și că soțul ei era „un bărbat trist” pe nume Yosef Hendler, cu care ea nu-și dorea să fie. Cu toate că i s-a impus acest mariaj, ea a ajuns să-l considere pe Yosef un om cumsecade, cu care Julia a făcut patru copii, pe Batsheva, Miriam, Shlomo (27 de ani) și Aron (15 ani).

image

Mai mult, Haart a ajuns să glumească că bărbatul care i-a fost impus a ajuns să fie mult mai drăguț decât cel pe care l-a ales ea să-i devină al doilea ei soț. Julia s-a măritat cu Silvio Scaglia în 2020, iar a ajuns la un divorț răsunător. Julia a intentat divorț în decembrie 2022, acuzându-l pe fostul ei soț că „m-a amenințat că mă omoară”. Silvio a negat acuzațiile aduse.

După ce Julia Haart a condus Elite Model, a devenit creatoare de modă - realizând încălțăminte și lenjerie intimă - și vedetă de reality show, care vorbește deschis despre secta în care a trăit bună parte din viața ei și perioada fuctuoasă de care se bucură în prezent.

foto - InstagramRecente

David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg