22 de zile de dietă și 20 kg în minus. Beyonce: „Mi-e foame!”

Regimul de slăbire controversat al celebrei cântărețe a fost criticat de experți, iar Asociația Britanică de Nutriție a atras atenția că poate fi chiar periculos. În ce constă dieta extremă?

image

După ce a adus pe lume gemeni, Beyonce a decis că trebuie să facă ceva pentru a reveni la silueta de dinaintea sarcinii. Vedeta cântărea peste 100kg, lucru care a determinat-o pe divă să țină un regim de slăbire care să-i topească nu mai puțin de 20 de kilograme. Astfel, Beyonce a ținut o dietă complet vegană de numai 22 de azile, care consta într-o varietate de preparate pline de legume și... cam atât.

„Pentru a-mi îndeplini scopul, mă limitez la a nu mai consuma pâine, carbohidrați, zahăr, lactate, carne, pește, alcool și… mi-e foame!!”, a dezvăluit vedeta. Pe cât de strictă a fost dieta, pe atât de eficientă s-a dovedit a fi. Cum astfel, când n-a mai rămas mai nimic de mâncat, nu?

Nutriționistul Daniel O'Shaughnessy a vorbit pe elnacional.cat despre cât de periculos este acest regim de slăbire din cauza „deficiențelor nutriționale”. Dieta constă în numai 1.400 de calorii asimilate zilnic, ceea ce este extrem de puțin pentru cei mai mulți dintre noi.

Dacă experții trag un semnal de alarmă asupra dietelor celebrităților, Beyoncé se laudă cu planul alimentar pe care l-a urmat când a început pregătirea pentru spectacolul susținut la festivalul Coachella, în 2018. Ea le-a vorbit celor 19 milioane de fani online ai ei despre beneficiile obținute la finalul dietei controversate.

image

Beyoncé și instructorul ei, Marco Borges, au explicat regulile stricte ale dietei cu ajutorul căreia cântăreața a slăbit 20 de kilograme. După ce că nu mânca decât verdețuri toată ziua, vedeta se și antrena câteva ore pe zi în fiecare zi.

Planul alimentar era menit pentru 44 de zile, însă Beyoncé n-a avut la dispoziție decât 22 de zile pentru a arăta senzațional în fața fanilor ei la festivalul respectiv. Dacă dieta nu-i decât o amintire pentru divă acum, ea a reușit să-și mențină silueta suplă în anii care au urmat după ce i-a adus pe lume pe gemenii ei.

Mai mult, ea și Borges încearcă să profite și financiar de pe urma acestul plan alimentar devenit deja faimos în întreaga lume. Ei doi vând abonamente la „Dieta de 22 de zile”, în valoare de 18 dolari pe lună sau 130 de dolari pe an. Abonamentul oferă „acces la toate rețetele care asigură oricui un stil de viață sănătos, cu ajutorul uui plan nutrițional optim”.

foto - ShutterstockRecente

Harry Potter jpg
Al Di Meola foto  Shutterstock jpg
Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg