„Strânge singură gunoiul prin casă!”. Cine o laudă pe Taylor Swift?

24 octombrie 2023   Viață de vedetă

La succesul pe care-l are, ar putea să se considere superioară tuturor. Însă cunoscuta cântăreață este de-o modestie surprinzătoare. Cine spune asta?

Taylor Swift este îndrăgostită și se vede asta cu ochiul liber la fiecare meci de-al iubitului ei la care participă. Nelipsită, în ultima vreme, în tribunele stadioanelor, vedeta își susține partenerul portiv la fiecare fază a meciului său.

Abia de curând am aflat și noi cu cine are Taylor o relație și, în ciuda faptului că idila n-a început de mult timp, se pare că blondina face deja o impresie bună în familia lui Travis Kelce. Cine îi aduce cuvinte de laudă cântăreței?

Chiar tatăl iubitului ei, „socrul” Ed Kelce, care a întâlnit-o pentru prima dată pe Taylor pe 12 octombrie, la meciul Kansas City Chiefs, și n-are decât cuvinte  frumoase de spus la adresa ei.  

Vorbind cu cei de la revista People, chiar zilele trecute, tatăl lui Travis Kelce a recunoscut că Swift este „o tânără foarte, foarte, foarte drăguță, fermecătoare și cu picioarele pe pământ”. Mai mult, „socrul” lui Taylor Swift o consideră pe aceasta extrem de deșteaptă, inteligența ei fiind vizibilă din prima. „Este foarte inteligentă. Vreau să spun chiar foarte inteligentă!”, a ținut să adauge părintele vădit impresionat.   

Ed și-a dat seama, în timpul interviului oferit presei, că Taylor este o persoană foarte „autentică”, nici vorbă să-și dea aere sau să se considere o divă. „Stăteam în apartament și ea s-a ridicat, la un moment dat, de unde stătea și s-a dus să-și ia ceva de băut. În drumul ei, a început să culeagă de pe unde găsea, de prin încăperi, farfurii, sticle goale și doze de suc”, a explicat acesta.

„În mod normal, toată lumea se servește cu câte ceva și apoi lasă resturile pe unde apucă”, a ținută să adauge tatăl iubitului vedetei. „Iar ea strânge singură gunoiul prin casă”, a conchis Ed Kelce. Cu alte cuvinte, face lucruri neașteptate de la o vedetăd e calibrul ei.

„Și, văzând-o făcând acest gest, mi-am dat seama că ea nu se dă o divă. Nu este acel muzician răsfățat, pur și simplu, nu-i e în fire să se comporte așa, nici nu știe cum să fie în asemenea fel. Iar pentru mine asta înseamnă mult”, a conchis Ed.

Taylor a fost zărită în compania mamei lui Travis, Donna, de mai multe ori, însă acum, la meci, a fost prima dată când câștigătoarea a 12 premii Grammy a fost fotografiată stând de vorbă cu tatăl iubitului ei. Și, cum spuneam, a făcut o impresie de milioane!

foto - Shutterstock

Mai multe