Vodca, fast food-ul, gogoșile și munca o fac să arate așa la 74 de ani!

Se pare că designerul Vera Wang a descoperit secretul tinereții, pentru că îți trăiește viața fără restricții alimentare și arată cu zeci de ani mai tânără, la cei 74 de ani ai săi!

image

Vera Wang are 74 de ani și nu-i dai mai mult de 40! Cum e posibil să arate atât de bine și să nu se chinuie cu regimuri alimentare și un stil de viață sănătos?! Pentru că diva asiatică a podiumurilor de modă mănâncă ce poftește și nu se uită la calorii sau dimensiunea porțiilor atunci când se pune la masă!  

„Mănânc McDonald’s, sigur că da!”, a dezvăluit creatoarea de modă pentru Page Six la Gala DKMS din New York, care a avut loc zilele trecute. „Comand mâncare de-acolo în fiecare zi, cam câte două săptămâni la rând, după care mă îndrept spre altceva”, a continuat vedeta pe același ton surprinzător.

Și, de parcă nu era destul de „grav” că are astfel de obiceiuri alimentare, Vera mai are și alte preferințe culinare, care nu sunt deloc ceea ce ne recomandă medicii atunci când vrem să ne menținem o siluetă acceptabilă și… o sănătate bună. Îi plac gogoșile și nu se abține să consume oricând poftește asemenea desert gustos, dar prea puțin sănătos!

„Îmi plac gogoșile de la Dunkin’ Donuts, pe cele pline de cremă și ornate cu zahăr pe deasupra”, ne ia din nou prin surprindere Vera Wang, care are un trup de adolescentă. „E ca o gogoașă cu jeleu, doar că are cremă înăuntru, cremă de vanilie. Îmi plac și gogoșile roz cu bombonele pe ele!”, a conchis diva fashion.

image

În 2020, Wang a devenit virală după ce a postat câteva imagini cu ea, în care arată ca o adolescentă, în ciuda faptului că împlinise 70 de ani! „Ce Dumnezeului mănâncă femeie asta sau ce bea?! Sânge de unicorn poate! E ireal cum arată!”, a comentat un internaut când a văzut fotografiile cu Vera în pantaloni scurți și un top cu vedere la talia de viespe.  

La acea vreme, Vera Wang a recunsocut că a rămas complet fără replică după ce-a văzut reacția oamenilor la fotografiile ei, după care le-a divulgat fanilor ei de pe Instagram secretele sale anti-îmbătrânire. Creatoarea de modă a declarat atunci că se menține cu „muncă, somn, câte un cocktail cu vodcă și nu prea mult soare”.

image

Totuși, nu e vorba numai despre Bog Mac și gogoși, când vine vorba despre dieta vedetei. Sau felul ei de-a se menține în formă. Unul dintre ingredientele importante ale menținerii unei situate de vis e să muncească mult.

„De fapt, eu am muncit toată viața mea, așa că totul a fost despre muncă la mine. Sunt convinsă că munca ne menține tineri și stimulați, interesați de viață. Eu lucrez mult, până târziu. În plus, am crescut două fiice. Simplul fapt că ne menținem ocupați ne face să ne menținem sănătoși, să nu îmbrătrânim”, a tras Vera Wang o concluzie de bun simț.

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg