S-a întâlnit cu un producător în… baie! Joan Collins: „Era gol și m-a invitat cu el în cadă!”

Vedeta serialului „Dinastia” a vorbit sincer despre experiența sa ca actriță la început de drum la Hollywood și întâlnirea ei cu un producător a fost cu totul ieșită din comun.

image

Invitată la The Graham Norton Show, Joan Collins a dezvăluit că a trăit o perioadă destul de dificilă în Cetatea Filmului, în care producătorii profitau de tinerele talente care-și doreau o carieră actoricească.

Actița de 90 de ani a recunoscut că, la un moment dat, un producător hollywoodian i-a cerut să se întâlnească cu ea în baie. Individul era gol pușcă în cadă, iar ea a fost extrem de surprinsă de întreaga întâlnire. Ce-i drept, a reacționat cum trebuia, dar comportamentul ei a avut urmări, pentru că Joan a fost pedepsită de acel producător cum a considerat el de cuviință.

Vedeta urmează să-și lanseze o carte autobiografică, denumită „Behind The Shoulder Pads”, motiv pentru care face turul televiziunilor și vorbește despre cariera ei, care include și niște momente inedite: „Era extrem de dificil. Datorită mișcării MeeToo, totul a ieșit la suprafață acum. Cred că există mai multe șanse acum ca tinerele actrițe să nu mai fie nevoite să treacă prin astfel de momente”, a continuat actrița să explice.

image

„O experiență anume a presupus ca eu să întâlnesc unul dintre producători în… baie. Cu siguranță că nu se juca cu rățuștele când mi-a cerut să intru în cadă cu el... Când l-am refuzat, mi-a cerut să plec și nu am primit niciodată acel rol”, a conchis diva hollywoodiană, care a fost hărțuită sexual, ca multe alte actrițe care nu aveau prea multe drepturi în Vechiul Hollywood.

Mișcarea MeToo aduce în prim plan cazurile în care anumite persoane au fost hărțuite sexual, fie că e vorba despre „complimente” verbale, fie că au fost invitații… indecente sau viol de-a dreptul. În cadrul acestei mișcări, victimele povestesc, în mod public, despre experiențele lor de abuz sexual sau hărțuire sexuală.

Actrițele de la Hollywood n-au fost ferite nici ele de astfel de experiențe, în care un bărbat le-a făcut avansuri, iar ele s-au aflat într-o situație dificilă. Collins a îndrăznit să se apere singură de producătorul indecent, și bine a făcut, însă sunt atâtea alte victime care n-au reușit să refuze invitațiile complet nepotrivite ale un brăbați aflați la putere.

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg