VIDEO Suma exorbitantă câștigată de Beyoncé pentru reclama de la Super Bowl

18 februarie 2024   Viață de vedetă

Reclama Verizon, în care apare Beyoncé, a blocat internetul! În timp ce fanii vedetei sperau s-o vadă pe cântăreață pe scenă, aceștia au fost complet surprinși de apariția vedetei într-o reclamă care i-a adăugat bani buni în cont!

Reclama în care apare Beyoncé și care a fost difuzată în pauza finalei Super Bowl, zilele trecute, este cât se poate de amuzantă. O vedem pe cântăreață în diverse ipostaze – ca vânzătoare la un stand de limonadă, cântăreață de jazz, robot creat de inteligența artificială, președințele Americii sau chiar Barbie Beyoncé.  

Fără doar și poate, reclama Verizon a costat destul de mult pentru a o trasforma pe diva muzicală în atâtea personaje. Dar se pare că suma cea mai mare a fost cheltuită chiar cu protagonista reclamei. Cât a câștigat Beyoncé pentru a apărea timp de câteva zeci de secunde în pauza finalei Super Bowl?

The Daily Mail ne informează că Verizon i-a plătit lui Beyoncé nu mai puțin de... 30 de milioane de dolari doar pentru a filma reclama. The Telegraph ne contrazice și susține că Verizon a plătit o sumă și mai mare pe întreaga producție a clipului publicitar. Cele 30 de milioane garantau numai prezența divei în studioul unde a fost filmată reclama.

Reclama își putea scoate investiția enormă doar dacă era difuzată și văzută de oameni. Și, pentru ca asta să se întâmple, compania respectivă a trebuit să se asigure că-i este rezervat un loc în calupul reclamelor din pauza Super Bowl. Așadar, Verizon a trebuit să mai scoată din conturi 10,5 milioane de dolari ca să fie difuzată reclama lor.

Reclama Verizon în care apare Beyoncé este teaser-ul perfect pentru lansarea albumului „Act II”, din martie 2024. Vedeta nu se putea implica într-un proiect care să n-o pună într-o lumină bună, care să nu-i completeze perfect imaginea ei deja existentă. Astfel, a ales să apară într-o reclamă bine făcută, care a fost catalogată printre cele mai bune de acest an de la Super Bowl.

„Reclama lui Beyoncé e mai bună decât toată finala Super Bowl!”, a ținut să comenteze pe X (fostul Twitter) unul dintre fanii ei. „Nimeni nu se poate pune cu Beyoncé! A blocat din nou internetul!”, a adăugat alt internaut plăcut surprins de reacția uluitoare pe care a stârnit-o clipul ei publicitar de la Super Bowl.

foto - Instagram

video - YouTube Verizon

Mai multe