Jay-Z a înșelat-o pe Beyoncé cu Rihanna? El și-a recunoscut infidelitatea!

Celebrul rapper și cântăreața R&B formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul american. Însă cât de stabilă e relația lor, mai ales de când el și-a recunoscut infidelitatea?

image

Jay-Z și Beyoncé și-au păstrat mariajul în afara luminii reflectoarelor, însă, chiar și așa, au apărut în presa de peste ocean multe informații mai mult sau mai puțin adevărate despre realția lor. Se pare că zvonurile despre infidelitatea lui au zdruncinat din temelii relația celor două vedete. De fapt, zvonurile au fost conformate chiar de muzician, ca și-a recunoscut greșeala într-un moment de maximă și surprinzătoare sinceritate.

După ce s-a scuzat față de soția sa, într-unul dintre albumele lui, mogulul muzical a spus adevărul în publicația The New York Times: „Trebuie să supraviețuiești. Faci totul ca să ieși teafăr din situația respectivă și, când se întâmplă asta, te închizi pe dinăuntru, blochezi toate sentimentele. Chiar și cu femeile... trebuie să blochezi toate sentimentele, ca să nu mai existe nicio legătură cu ele... În cazul meu, a fost totul la un nivel profund. Și apoi toate se întâmplă după acest lucru – infidelitatea”.

Bun, a înșelat, dar cu cine? Cu Rihanna, protejata lui?

image

Cariera Rihannei a început cu un mare scandal – acel zvon care a zguduit viața cuplului Jay-Z și Beyoncé. A fost sau nu ea amanta soțului cântăreței de culoare?

La 17 ani, Rihanna încerca să cucerească lumea întreagă cu vocea ei și prezența scenică, iar mentorul ei era nimeni altul decât rapperul și producătorul muzical Jay-Z. În 2005, au apărut zvonurile că rapperul și protejata sa au relație mai mult decât profesională. Nimeni n-a precizat dacă cei doi au avut relații intime, însă nu e nicio coincidență că Beyonce a ales să se despartă – timp de un an! – de tatăl copiilor ei chiar după ce-a izbucnit scandalul.

Spre bucuria cântăreței la început de drum, cariera lui RiRi a avut de profitat de pe urma scandalului care i-a creat lui Beyoncé numai coșmaruri. Vedeta l-a iertat, într-un final, pe actualul tată al copiilor ei și, după o perioadă intensă și dureroasă de terapie, cei doi amorezi și-au unit destinele și au adus pe lume trei copii.

foto - Shutterstock



Recente

ten frumos jpg
Britney Spears  jpg
Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg