Taylor Swift a primit o propunere incredibilă de la Playboy! A acceptat-o?

24 februarie 2024   Viață de vedetă

Taylor Swift și Playboy sunt o asociere neașteptată, cântăreața având întotdeauna o imagine cuminte. Cum i-a cerut șeful revistei pentru bărbați să pozeze pe copertă?

Există multe femei frumoase care au pozat pentru faimoasa revistă destinată bărbaților, însă nu ne-am fi gândit că fosta cântăreață de muzică country și actualul star pop poate lua în calcul că ar fi o idee bună să apară într-un pictorial Playboy. Chiar a acceptat propunerea șefului publicației, Hugh Hefner?

IBTimes susține că în octombrie 2016, Playboy i-a făcut vedetei o propunere cât se poate de tentantă – să apară pe prima copertă non-nud a revistei! Întreaga redacție, împreună cu șeful cel mare, Hugh Hefner, au considerat că nu e nimeni mai potrivită decât Taylor să curețe puțin imaginea revistei.

Playboy își dorea o nouă direcție jurnalistică și o vedetă cu reputație impecabilă, precum Taylor Swift, ar fi ideală să marcheze marea schimbare editorială a publicației. Hefner își dorea o femeie de succes, cu influență la nivel mondial, care să poată revoluționa revista și, drept urmare, numele celebrei cântărețe i-a venit în minte.

„Cei de la Playboy vor să facă valuri cu prima lor copertă non-nud și își dorește ca Taylor Swift să pozeze pe copertă și să ofere un interviu în interior pe măsura imaginii din deschiderea revistei”, a dezvăluit IBTimes despre toamna anului 2016, când propunerea i-a fost făcută vedetei. „Brandul Playboy știe că având pe copertă o femeie puternică va arăta din plin noua imagine a revistei, care-și dorește o rebranduire a titlului editorial faimos”, a conchis publicația mai sus amintită.

Ei bine, minunata copertă n-a fost făcută niciodată.

Iar motivul poate fi simplu – că Hugh Hefner n-a îndrăznit niciodată să facă indecenta propunere divei pop sau a fost refuzat de aceasta categoric. Totuși, mai există o posibilă explicație – ca Taylor să fi vrut să pozeze sexy, iar Playboy să nu-și fi dorit asta de la ea. De ce spunem asta? Pentru că Swift chiar a făcut un pictorial surprinzător de sexy pentru altă revistă destinată bărbaților, în aceeași perioadă – GQ.  

foto - Shutterstock

Mai multe