„Strânge singură gunoiul prin casă!”. Cine o laudă pe Taylor Swift?

La succesul pe care-l are, ar putea să se considere superioară tuturor. Însă cunoscuta cântăreață este de-o modestie surprinzătoare. Cine spune asta?

Taylor Swift  sursa foto   Shutterstock jpg

Taylor Swift este îndrăgostită și se vede asta cu ochiul liber la fiecare meci de-al iubitului ei la care participă. Nelipsită, în ultima vreme, în tribunele stadioanelor, vedeta își susține partenerul portiv la fiecare fază a meciului său.

Abia de curând am aflat și noi cu cine are Taylor o relație și, în ciuda faptului că idila n-a început de mult timp, se pare că blondina face deja o impresie bună în familia lui Travis Kelce. Cine îi aduce cuvinte de laudă cântăreței?

Chiar tatăl iubitului ei, „socrul” Ed Kelce, care a întâlnit-o pentru prima dată pe Taylor pe 12 octombrie, la meciul Kansas City Chiefs, și n-are decât cuvinte  frumoase de spus la adresa ei.  

Vorbind cu cei de la revista People, chiar zilele trecute, tatăl lui Travis Kelce a recunoscut că Swift este „o tânără foarte, foarte, foarte drăguță, fermecătoare și cu picioarele pe pământ”. Mai mult, „socrul” lui Taylor Swift o consideră pe aceasta extrem de deșteaptă, inteligența ei fiind vizibilă din prima. „Este foarte inteligentă. Vreau să spun chiar foarte inteligentă!”, a ținut să adauge părintele vădit impresionat.   

Ed și-a dat seama, în timpul interviului oferit presei, că Taylor este o persoană foarte „autentică”, nici vorbă să-și dea aere sau să se considere o divă. „Stăteam în apartament și ea s-a ridicat, la un moment dat, de unde stătea și s-a dus să-și ia ceva de băut. În drumul ei, a început să culeagă de pe unde găsea, de prin încăperi, farfurii, sticle goale și doze de suc”, a explicat acesta.

„În mod normal, toată lumea se servește cu câte ceva și apoi lasă resturile pe unde apucă”, a ținută să adauge tatăl iubitului vedetei. „Iar ea strânge singură gunoiul prin casă”, a conchis Ed Kelce. Cu alte cuvinte, face lucruri neașteptate de la o vedetăd e calibrul ei.

image

„Și, văzând-o făcând acest gest, mi-am dat seama că ea nu se dă o divă. Nu este acel muzician răsfățat, pur și simplu, nu-i e în fire să se comporte așa, nici nu știe cum să fie în asemenea fel. Iar pentru mine asta înseamnă mult”, a conchis Ed.

Taylor a fost zărită în compania mamei lui Travis, Donna, de mai multe ori, însă acum, la meci, a fost prima dată când câștigătoarea a 12 premii Grammy a fost fotografiată stând de vorbă cu tatăl iubitului ei. Și, cum spuneam, a făcut o impresie de milioane!

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg