Ești urât? N-ai ce căuta în preajma lui Taylor Swift, înconjurată doar de oameni frumoși!

Cântăreața are un anturaj cu care adesea este fotografiată în spațiul public și fiecare prieten de-ai ei trebuie să fie demn de a-i sta alături – trebuie să arate perfect!

Taylor Swift (1) jpg

Nu e nicio exagerare! Toți din gașca de prieteni ai lui Taylor Swift parcă sunt top modele. Să fie oare o coincidență sau vedeta americană chiar încearcă să mențină un standard de frumusețe constant în preajma ei?

Celebrity Dirty Laundry susține că Taylor acceptă doar „oameni superbi și de succes” lângă ea. Mai mult, cere ca toți angajații ei să fie și ei ca scoși din cutie, să arate aranjați la orice oră din zi sau din noapte și să aibă trăsături frumoase. Conform celor declarate de cineva din apropierea ei, Swift a devenit „atât de cunoscută, încât chiar crede că le este superioară celor care arată obișnuit”. La cât de înaltă e, bineînțeles că se află undeva deasupra tuturor!

Lăsând gluma deoparte, sursa respectivă e de părere că vedeta „colecționează” modele și alte persoane deosebit de arătoase care să servească drept „fundal frumos” atunci când ea pășește pe covorul roșu.

În revista Star, putem citi despre echipa superbă care lucrează pentru Taylor. Un apropiat de-ai cântăreaței susține că Swift „se înconjoară numai cu modele și are grijă ca întotdeauna ele să fie undeva în fundal, ca un afiș frumos”. Asemenea informație a fost obținută chiar de la asistenta persoanlă a lui Taylor Swift, așadar aveam toate motivele s-o credeam. Mai ales că realitatea confirmă spusele femeii.

taylor swift gettyimages 1078573944 jpg jpeg

Singura excepție pe care a făcut-o Taylor este Lena Dunham, cu care acceptă să fie văzută în spațiul public, în ciuda dimensiunilor ei care depășesc clasicul 90-60-90. În concluzie, cântăreața chiar are în preajmă oameni tineri și atrăgători. Nu știm dacă e o coincidență, dacă cei care se aseamănă se adună sau dacă diva blondină chiar impune un anumit standard pe care atât prietenele ei, cât și angajații ei trebuie să-i atingă.

foto - Profimedia, GettyImagesRecente

caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg