Ești urât? N-ai ce căuta în preajma lui Taylor Swift, înconjurată doar de oameni frumoși!

Cântăreața are un anturaj cu care adesea este fotografiată în spațiul public și fiecare prieten de-ai ei trebuie să fie demn de a-i sta alături – trebuie să arate perfect!

Taylor Swift (1) jpg

Nu e nicio exagerare! Toți din gașca de prieteni ai lui Taylor Swift parcă sunt top modele. Să fie oare o coincidență sau vedeta americană chiar încearcă să mențină un standard de frumusețe constant în preajma ei?

Celebrity Dirty Laundry susține că Taylor acceptă doar „oameni superbi și de succes” lângă ea. Mai mult, cere ca toți angajații ei să fie și ei ca scoși din cutie, să arate aranjați la orice oră din zi sau din noapte și să aibă trăsături frumoase. Conform celor declarate de cineva din apropierea ei, Swift a devenit „atât de cunoscută, încât chiar crede că le este superioară celor care arată obișnuit”. La cât de înaltă e, bineînțeles că se află undeva deasupra tuturor!

Lăsând gluma deoparte, sursa respectivă e de părere că vedeta „colecționează” modele și alte persoane deosebit de arătoase care să servească drept „fundal frumos” atunci când ea pășește pe covorul roșu.

În revista Star, putem citi despre echipa superbă care lucrează pentru Taylor. Un apropiat de-ai cântăreaței susține că Swift „se înconjoară numai cu modele și are grijă ca întotdeauna ele să fie undeva în fundal, ca un afiș frumos”. Asemenea informație a fost obținută chiar de la asistenta persoanlă a lui Taylor Swift, așadar aveam toate motivele s-o credeam. Mai ales că realitatea confirmă spusele femeii.

taylor swift gettyimages 1078573944 jpg jpeg

Singura excepție pe care a făcut-o Taylor este Lena Dunham, cu care acceptă să fie văzută în spațiul public, în ciuda dimensiunilor ei care depășesc clasicul 90-60-90. În concluzie, cântăreața chiar are în preajmă oameni tineri și atrăgători. Nu știm dacă e o coincidență, dacă cei care se aseamănă se adună sau dacă diva blondină chiar impune un anumit standard pe care atât prietenele ei, cât și angajații ei trebuie să-i atingă.

foto - Profimedia, GettyImages



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg