Teri Hatcher, dată afară de pe o aplicație matrimonială. Cine a încercat s-o consoleze?

14 august 2024   Viață de vedetă

Greu de crezut că o femeie atât de frumoasă precum actrița Teri Hatcher nu-și găsește perechea! A căutat-o pe o aplicație matrimonială până a fost dată afară de pe ea. Ce s-a întâmplat?

Actrița de 59 de ani este singură de ceva timp. Are copil mare, a bifat și mariajul, însă, de ceva vreme, nu are partener și își dorește cu ardoare să-și împartă viața cu cineva. De fapt, Teri Hatcher e atât de nerăbdătoare să-și întâlnească sufletul pereche, încât și-a încercat norocul în amor și pe Hinge, o aplicație amoroasă.

„Îi transmiteam Universului mesajul că sunt deschisă întâlnirilor amoroase de orice fel, când mi-am făcut cont pe Hinge”, a dezvăluit cea care a fost căsătorită, până acum, de două ori, cu Marcus Leithold, din 1988 până în 1989, și apoi cu Jon Tenney, din 1994 până în 2003, însă n-a rămas cu niciunul dintre foștii ei soți.

„Când ești dat afară de pe palicația de matrimoniale, nu primești un e-mail în care să fii înștiințat de asta, ci, pur și simplu, ești blocat. Singurul meu mod de-a afla ce s-a întâmplat e că am întrebat pe Twitter și apoi Hinge mi-a răspuns”, a continuat vedeta de la Hollywood.

Pur și simplu, nu-i venea nimănui a crede că o vedetă de calibrul ei putea să-și caute norocul în amor pe o aplicație online. Ziceau că nu poate fi Teri Hetcher cea care își deschisese contul pe Hinge, motiv pentru care au blocat-o.

Iar Matthew Perry a aflat de toată tărășenia și i-a transmis acesteia un mesaj despre experiența ei pe o aplicație de dating.

„Matthew Perry și cum mine am menținut legătura pentru o vreme, după ce am lucram împreună la The Odd Couple, cu niște ani în urmă. Și a fost amuzant!”, a spus actrița. „Vorbeam de vreo două ori pe an, însă atunci mi-a scris un mesaj în care mi-a mărturisit că și el fusese scos de pe aplicația de dating Hinge. Și apoi m-a întrebat ce căutam noi oare pe Hinge oricum”, a povestit Teri.

Matthew Perry a murit în noiembrie 2023, la vârsta de 54 de ani, după o supradoză de ketamină. Iar Hatcher a rămas cu un gust amar după toată discuția avută cu colegul ei de breaslă, care ne-a părăsit mult prea devreme.  

foto - Shutterstock

Mai multe