A dormit separat de soțul ei 40 de ani! Despre ce vedetă e vorba?

Anul acesta, una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume și soțul ei împlinesc 40 de ani de căsătorie, ocazie cu care actrița a făcut cunoscut secretul mariajului ei îndelungat.

image

Despre ce star e vorba? Despre Bette Midler, de 78 de ani, care a stat de vorbă cu cei de la Entertainment Tonight despre relația ei cu Martin von Haselberg, pe care l-a luat de bărbat în decembrie 1984.     

Întrebată ce i-a ținut împreună atâtea decenii pe ea și pe partenerul ei de viață, Bette Midler a recunoscut că obiceiul lor nocturn este cheia succesului conjugal. „Dormitoare separate”, a spus pe șleau vedeta.

„Soțul meu sforăie”, a ținut să explice cea care a dezvăluit că ei dorm despărțiți încă de la începutul relației lor. „Dar a fost un drum minunat pe care l-am făcut împreună!”, a adăugat încântată.

Midler nu e singura vedetă care practică dormitul separat. În iunie 2022, vedeta TV Carson Daly a recunoscut că un „divorț nocturn” – adică soția nu doarme cu soțul – e cel mai bun lucru care i s-a întâmplat mariajului său.

„Ne-am trezit, la un moment dat, și am spus că un «divorț nocturn» va fi cel mai bun lucru pentru noi amândoi”, a declarat acesta în 2020. Și se pare că a avut dreptate în ceea ce îi privește.

Fosta actriță de la Hollywood, Cameron Diaz, este și ea mare amatoare de dormit separat: „Ar trebui să normalizăm dormitoarele separate”, a declarat vedeta în timpul podcastului „Lipstick on the Rim”.

image

„Eu mă duc să dorm în dormitorul meu și tu te duci să te culci în camera ta. Eu n-am nicio problemă cu asta”, a continuat fosta actriță să povestească despre aranjamentul pe care l-a făcut din start cu soțul ei, chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden.

Prin urmare, ceea ce este denumit „divorț nocturn” nu este deloc un divorț... și-n timpul zilei. Dimpotrivă. unele cupluri faimoase chiar se laudă că această separare de partenerul de viață i-a ajutat în mariaj. Cu alte cuvinte, e benefic ambilor soți! Felicitări Bette Midler pentru o relație îndelungă și frumoasă!

foto - Shutterstock



Recente

Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg