Topmodelul Elle Macpherson: „Dacă nu renunțam la alcool, nu mai eram aici!”

3 septembrie 2024   Viață de vedetă

Vedeta de 60 de ani a dezvăluit că participă și-n ziua de azi la întâlnirile alcoolicilor anonimi, la 20 de ani de când a renunțat să mai consume alcool.

Elle Macpherson susține că a renunțat la alcool înainte de-a împlini 40 de ani, adică acum două decenii, și muncește de zor să-și păstreze sobrietatea și-n ziua de azi. „Să vă spun sincer… îmi doream să iau o pauză de la toată nebunia zilnică și să mă concentrez pe toate problemele pe care le aveam”, a declarat modelul în timpul emisiunii „Fitzy & Wippa cu Kate Ritchie”.

„E minunat faptul că am renunțat la alcool și că reușesc să nu mai pun gura pe băutură! Acest lucru mi-a definit întreaga viață, pentru că, sincer vă spun, dacă nu renunțam la alcool, nu mai eram acum aici”, a adăugat vedeta australiană, care a ținut să povestească ceva amuzant din timpul unei întâlniri recente ale Alcoolicilor Anonimi.

„Ieri am fost la o astfel de întâlnire și ne-am amuzat cu toții când un coleg de-al nostru povestea cum se simțea el rușinat că începuse să particip ela astfel de întâlniri, dar  nu era deloc rușinat când ieșea clătinându-se pe picioare din cluburile de noapte sau când făcea pe el în pantaloni când era beat complet”, a explicat Elle.

 „Avem cu toții niște idei preconcepute despre cât de oribilă trebuie să fie viața fără alcool, dar eu sunt dovada vie a faptului că viața poate fi plină de bucurie și atât de împlinită fără băutură!”, a dezvăluit cea care a recunoscut că cea mai mare temere a sa, atunci când și-a propus să nu mai bea, era că nu știa cum putea ea fi… ea însăși.

Din fericire, Elle Macpherson a reușit să găsească o modalitate de-a trăi cu ea însăși fără să mai apeleze la băutură pentru a se relaxa și nu regretă pasul făcut acum două decenii nicio secundă. Bravo ei!

foto - Shutterstock

Mai multe