Leonardo DiCaprio, un ciudat în pat: „Unei fete i-a pus perna pe față în timpul sexului!”

Nu și-a ascuns niciodată preferința pentru junele de nici 25 de ani, însă n-a comentat niciodată ce se întâmplă în spatele ușilor închise ale dormitorului său. N-a comentat el, ci doar un model care-a avut de-a face cu actorul…

image

Leo DiCaprio e un Don Juan de Hollywood care e văzut adesea în compania tinerelor superbe, a modelelor de maxim 25 de ani, care se bucură de generozitatea și notorietatea lui pe yacht-urile de lux din Europa sau cluburile de noapte din SUA.

Recent a apărut știrea că Leonardo e mare colecționar de figurine Star Wars și că vedeta de la Hollywood cheltuie averi pe aceste jucării pentru oameni mari. Dar asemenea noutate e o nimica toată față de articolul care a apărut în presa de peste ocean și în care un fost model Playboy a făcut dezvăluiri incendiare despre actor.    

Oferind un interviu în ediția olandeză a revistei Playboy, Hieke Koning, de 22 de ani, a declarat că întâlnirea ei cu Leonardo DiCaprio n-a decurs așa cum era de așteptat. Mai mult de-atât, a auzit și niște grozăvii spuse de niște foste iubite de-ale actorului de 49 de ani.

„Mă aflam într-un club exclusivist din Los Angeles, unul în care intri decât dacă ai invitație. L-am văzut stând jos, cu hanoracul lui negru și șapcă neagră, și ne-am privit unul pe altul”, a dezvăluit Hieke, care a recunoscut că a fost abordată apoi de managerul lui Leo, care i-a spus că acesta își dorește să vorbească cu ea.

Modelul a fost condus în zona în care se afla starul filmului „Titanic” și a descris ulterior sărutul pe care i l-a dat acesta: „A fost OK, dar în niciun caz n-a fost cel mai bun sărut pe care l-am primit”. Juna sexy a spus apoi că a refuzat invitația acestuia de-a merge cu el acasă.

image

„S-a arătat foarte șocat. Bineînțeles că nu e obișnuit să fie refuzat. Când i-am spus că nu-l cunoșteam prea mine, mi-a spus că respectă asta. Apoi și-a îndreptat atenția spre altă fată pe care a luat-o acasă la el”, a continuat aceasta să povestească.

În ceea ce privește obiceiurile actorului în pat, modelul a declarat următoarele: „O prietenă de-ale mele mi-a spus că el și-a păstrat căștile în urechi, în timpul sexului, ca să n-o audă pe ea. Iar alta a dezvăluit că Leo i-a pus o pernă pe față. Nu, nu, nu-mi doresc așa ceva. Leo o prea ciudat și prea bătrân pentru mine!”, a conchis aceasta.

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg