„Melania Trump e Jackie O pe steroizi!” Cine spune asta despre fosta Primă Doamnă a Americii?

Fost model, acuzat la un moment dat că a fost escortă în tinerețe, soția fostului președinte american a captat întotdeauna atenția și-a atras comentarii de tot felul. Chiar e ea „Jackie O pe stereoizi”?

Melania Trump jpg

A fost una dintre puținele Prime Doamne americane care a întârziat mutarea la Casa Albă atunci când soțul ei a câștigat alegerile prezidențiale. La fel de bine, a stârnit critici când s-a arătat mai mult decât iritată să-i stea alături, în mod oficial, celui care era soțul ei, dar și primul om în stat în SUA. A făcut tot timpul lucrurile diferit. Nu s-a evidențiat niciodată prin proiectele caritabile destinate unei Prime Doamne, ci mai mult prin garderoba extrem de elegantă și de bine aleasă.

În 1999, Melania Trump și-a definit singură rolul pe care îl juca lângă tatăl copilului ei: „Eram extrem de tradițională. Precum Betty Ford sau Jackie Kennedy. Îl sprijineam tot timpul”, a dezvăluit în The New York Times. 17 ani mai târziu, situația s-a schimbat simțitor, lucru subliniat hiar de ea în revista GQ: „Am ales să nu mă implic în politică. Politica e făcută de soțul meu, nu de mine!”, a conchis ea.

Totuși, nu tot ce-a făcut pe durata șederii ei la Casa Albă a fost văzut cu ochi critici. De pildă, prima deplasare peste graniță a fostului cuplu prezidențial a fost salvată de ea. Cu alte cuvinte, a evitat un dezastru diplomatic. Pe lângă faptul că a refuzat, de față cu presa, să-l țină pe soțul ei de mână, Melania l-a cucerit pe Papa Francisc cu discuția lor și-a ținut prima pagină a ziarelor internaționale cu ținuta ei flatantă.

Melania Trump foto  Shutterstock jpg

Până și soțul ei, Donald Trump, a fost impresionat de prestația soției sale în calitate de Primă Doamnă la acea vizită oficială. Fostul președinte american s-a lăudat în avionul Air Force One cu partenera lui de viață, denumind-o „Jackie O pe steroizi”.

Dacă a meritat sau nu Melania Trump titulatura flatantă rămâne ca istoria să decidă. Până una-alta, soția fostului preeședinte n-a ieșit din Casa Albă cu o reputație prea bună, nereușind să-și lase amprenta ca Primă Doamnă prea mult, ea fiind extrem de retrasă și de tăcută pe timpul mandatului soțului ei, lucru neobișnuit la cineva care ocupa funcția ei.

foto - Shutterstock, InstagramRecente

Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg