„Melania Trump e Jackie O pe steroizi!” Cine spune asta despre fosta Primă Doamnă a Americii?

Fost model, acuzat la un moment dat că a fost escortă în tinerețe, soția fostului președinte american a captat întotdeauna atenția și-a atras comentarii de tot felul. Chiar e ea „Jackie O pe stereoizi”?

Melania Trump jpg

A fost una dintre puținele Prime Doamne americane care a întârziat mutarea la Casa Albă atunci când soțul ei a câștigat alegerile prezidențiale. La fel de bine, a stârnit critici când s-a arătat mai mult decât iritată să-i stea alături, în mod oficial, celui care era soțul ei, dar și primul om în stat în SUA. A făcut tot timpul lucrurile diferit. Nu s-a evidențiat niciodată prin proiectele caritabile destinate unei Prime Doamne, ci mai mult prin garderoba extrem de elegantă și de bine aleasă.

În 1999, Melania Trump și-a definit singură rolul pe care îl juca lângă tatăl copilului ei: „Eram extrem de tradițională. Precum Betty Ford sau Jackie Kennedy. Îl sprijineam tot timpul”, a dezvăluit în The New York Times. 17 ani mai târziu, situația s-a schimbat simțitor, lucru subliniat hiar de ea în revista GQ: „Am ales să nu mă implic în politică. Politica e făcută de soțul meu, nu de mine!”, a conchis ea.

Totuși, nu tot ce-a făcut pe durata șederii ei la Casa Albă a fost văzut cu ochi critici. De pildă, prima deplasare peste graniță a fostului cuplu prezidențial a fost salvată de ea. Cu alte cuvinte, a evitat un dezastru diplomatic. Pe lângă faptul că a refuzat, de față cu presa, să-l țină pe soțul ei de mână, Melania l-a cucerit pe Papa Francisc cu discuția lor și-a ținut prima pagină a ziarelor internaționale cu ținuta ei flatantă.

Melania Trump  foto   Shutterstock jpg

Până și soțul ei, Donald Trump, a fost impresionat de prestația soției sale în calitate de Primă Doamnă la acea vizită oficială. Fostul președinte american s-a lăudat în avionul Air Force One cu partenera lui de viață, denumind-o „Jackie O pe steroizi”.

Dacă a meritat sau nu Melania Trump titulatura flatantă rămâne ca istoria să decidă. Până una-alta, soția fostului preeședinte n-a ieșit din Casa Albă cu o reputație prea bună, nereușind să-și lase amprenta ca Primă Doamnă prea mult, ea fiind extrem de retrasă și de tăcută pe timpul mandatului soțului ei, lucru neobișnuit la cineva care ocupa funcția ei.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg