Ultimele cuvinte ale legendarei Gina Lollobrigida. Unicul ei copil rupe tăcerea

8 martie 2024   Viață de vedetă

Gina „La Lollo” Lollobrigida a trăit până la 95 de ani, însă viața ei îndelungată n-a fost presărată numai de momente frumoase. De fapt, la final, actrița și-a exprimat un mare regret…

Humphrey Bogart spunea că Gina Lollobrigida „o făcea pe Marilyn Monroe să arate ca Shirley Temple” și a jucat pe deget bărbați celebri precum mogulul Howard Hughes și dictatorul Fidel Castro. Însă, după o viață în care s-a bucurat de mare succes în rândul reprezentanților sexului puternic, superstarul a atins un final trist.

În ultimele sale ore de viață, La Lollo l-a avut doar pe fiul ei alături, ca s-o țină de mână în timpul trecerii ei în neființă. Iar acesta a oferit recent un interviu în care a făcut dezvăluiri fără precedent.

Vedeta și-a recunoscut slăbiciunea pentru bărbații tineri și, din păcate, încrederea pe care le-a acordat-o unora n-a fost deloc benefică. De fapt, ultimul ei iubit a furat de la ea cât de mult a putut.

Astfel, atunci când a murit de insuficiență renală, la 95 de ani, averea Ginei de 10 milioane de euro era aproape dispărută complet. Vila ei roz a trebuit vândută pentru a se achita datoriile mari care au rămas după moartea ei. Fiul ei, Milko Skofic, a încercat să rezolve toate problemele apărute după decesul mamei sale.

„Unul dintre ultimele lucruri pe care mi le-a spus a fost: «Am făcut totul greșit!»”, a dezvăluit Milko în primul lui interviu oferit după pierderea mamei. „Era extrem de emoțională, pentru că nu mă văzuse de cinci ani. Atunci și-a dat seama tot ce pierduse și că trăise în minciună atâta timp. Nici ei nu-i venea să creadă că ajunsese în situația în care era!”

Întâlnirea mamă-fiu s-a petrecut în Roma și la ea a participat și nepotul actriței, Dimitri (29 de ani). Actrița și-a dat ultima suflare în orașul care o îndrăgea enorm, însă nu și-a petrecut ultimele clipe în vila ei roz, ci într-o clinică privată, unde a primit ultimul ajutor medical.

foto - Shutterstock, Imdb

Mai multe