Mănâncă burgeri cu cartofi prăjiți și arată așa?! Dieta zilnică a lui Taylor Swift

Câștigătoarea premiului Grammy nu vrea să slăbească, dar nici să se îngrașe. Cum de se menține în formă cu preparate pline de grăsime și calorii?

image

Antrenată la sala de sport de instructorul vedetelor, Simone De La Rue, Taylor își dorește un singur lucru - „să nu încep să gâfâi pe scenă, când dansez și cânt”. Rezonabil, nu-i așa? În ce constă mai exact echilibrul pe care încearcă vedeta să-l mențină?

Mic dejun cu șuncă și brânză

Swift are o viață aglomerată și nimeni n-ar condamna-o dacă s-ar da jos din pat și și-ar turna într-un bol cereale dulci cu lapte nedegresat. Însă ea preferă de fiecare dată micul dejun clasic – stă jos și mănâncă frumos ouă, brânză și șuncă. „Îmi fac, de obicei, clătite cu șuncă, brânză Parmesan și un ou prăjit deasupra”, a recunoscut ea în Bon Appétit.

De fapt, cântăreața are tot timpul șuncă, ouă și brânză Parmigiano-Reggiano în frigider, ca nu cumva să îi lipsească atunci când își prepară prima masă a zilei. De asemenea, consumă zilnic câte un pahar mare de suc de portocale alături de mic dejunul ei.

Mese sănătoase

În restul zilei, vedeta este adepta unor mese mai sănătoase. Astfel, mănâncă adesea salate, iaurt și sandvișuri, după cum a recunosccut în WebMD. Sandvișurile, evident, nu sunt cea mai bună variantă de gustare, dar, atât timp cât sunt făcute cu pâine integrală și legume, nu e chiar așa rău.

 „Nu vreau să-mi impun prea multe reguli, când nu e nevoie de ele. Știm cu toții ce e bine pentru noi, pentru că avem bun simț”, a explicat Taylor Swift. Da, și gene bune!

image

Dacă, în timpul săptămânii, reduce caloriile destul de mult, cântăreața dă iama în cămară și frigider în weekenduri. Nu se abține să comande câte un burger cu cartofi prăjiți, atunci când i se face foame, iar, la desert, consumă înghețată fără măsură.  

Cum de nu se îngrașă?

Cum de reușește să nu se îngrașe cu asemenea dietă? Ei bine, ține post intermitent fără să vrea, pentru că sare adesea peste cină și chiar prânz, din cauza repetițiilor și-a concertelor de aproape fiecare seară. În al doilea rând, face sport și consumă multe calorii la spectacole, când dansează și cântă neîncetat.

Și nu în ultimul rând e înaltă și subțire... genetic. A moștenit niște gene bune și, atât timp când ține cont de ce-i dictează bunul simț, nu se îngrașă. De fapt, consumă cât mănâncă și câteodată chiar mai mult de-atât.

foto - Shutterstock



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg